Word klant

Bent u op zoek naar een sterke en betrouwbare partner
in gereedschappen en agrarische onderdelen?

Zakelijk account aanvragen Meer informatie

It’s that easy.

Uw werk zo makkelijk mogelijk maken, daar gaat het ons om. Met Kramp hoeft u zich geen zorgen te maken over de beschikbaarheid van onderdelen. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw eigen werk.

Lees meer

Services met toegevoegde waarde

Ruim zestig jaar ervaring heeft zich vertaald in tal van diensten waarmee we u toegevoegde waarde bieden. De uitgangspunten zijn bestelgemak, efficiëntie en het delen van kennis en kunde.

Lees meer

Onze markten

Of u nu actief bent in de Agri-markt, Tuin & Parkbranche, Grondverzet of Machinebouw (OEM) : als totaalleverancier en technisch specialist willen we een vaste waarde zijn voor uw bedrijf. We kennen uw markt en we zijn ons ervan bewust hoeveel mogelijkheden er zijn om uw business eenvoudig en efficiënt te maken. We willen u helpen om van onderdelen een winstgevende activiteit te maken.

Lees meer

Over Kramp

Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Lees meer

Dichtbij de klant

Voor u verleggen we graag onze grenzen. Letterlijk, want inmiddels zijn we met 21 vestigingen in 19 Europese landen vertegenwoordigd en hebben we een eigen inkoopkantoor(sourcing) in China. Maar ons lokale gezicht blijven we koesteren. U doet gewoon zaken met een lokale partner, die uw markt kent, uw taal spreekt en dichtbij u staat.

Neem contact met ons op