315331GAL Schrikdraadapparaat MB2800I

Productnummer 315331GAL
Eenheid per stuk
Technische informatie  Het krachtigste en intelligentste Gallagher accu apparaat op de markt, dat is de MB2800i. Dit sterke apparaat bied genoeg power om een afrastering tot 53 km te voorzien van stroom. Daarnaast is het apparaat te gebruiken met accu (en zonnepaneel) maar ook aan te sluiten op het lichtnet. Het schrikdraadapparaat is veelzijdig in te zetten en bied optimale controle over de prestaties van uw afrastering. Met de externe display kunt u de prestaties aflezen en met de extra verkrijgbare accessoires heeft u de mogelijkheid om de controle op uw afrastering nog verder uit te breiden
  Uniek voor de I-serie is de externe display die u plaatst op de plek waar u wilt, tot een afstand van *50 meter van het schrikdraadapparaat zelf. Hier kunt u de status van uw afrastering aflezen en uw apparaat bedienen. (* Standaard 3 meter kabel bijgeleverd)
  Bij stroomverlies, als gevolg van bijvoorbeeld een tak tegen uw afrastering of vandalisme, waarschuwt de controller u direct.
  De MB2800i is voorzien van adaptive control. Elk gewoon schrikdraadapparaat kent een constante ladingenergie. De MB2800i daarentegen voert het afgegeven vermogen op naarmate de afrastering meer wordt belast door kortsluiting. Zelfs bij een extreme belasting van 60 Ohm blijft uw afrastering 100% betrouwbaar.
  U schakelt de afrastering ter plekke uit met de afstandsbediening (optioneel) en u kunt de fout snel repareren, vervolgens schakelt u de afrastering weer via de optioneel verkrijgbare afstandsbediening aan. Minder kans op uitbraak van uw dieren dus!
  De Gallagher MB2800i is uit te breiden met diverse i-Serie accessoires, zoals een i-Serie afstandsbediening, i-Serie alarmsysteem, flitslamp, sirene, afrasteringsmonitor(en) (max.6) en SMS module.
Volt 230/12 V
Max. spanning 8000 V
Spanning bij 500 Ohm 8000 V
Laadenergie 10 J
Max. impulsenergie 7 J
Max. afrasteringslengte zonder begroeiing 30 km
Max. afrasteringslengte lichte begroeiing 15 km
Max. afrasteringslengte zware begroeiing 11 km
Aantal aanbev. aardstaven 4

Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan!

  • Advies op maat van onze specialisten
  • Meer dan 500.000 producten
  • Vandaag besteld = morgen geleverd*
 Bladeren in productgroepen