80349 Polijstpasta extra fijn 1 l

Productnummer 80349
Eenheid per stuk
Commercial Supplier Information - Verwijderen van hele kleine krassen door schuren en grotere krassen door plamuren
- Voor het verwijderen van sinaasappeleffect
- Geschikt voor standaard 2K-lakken
- Verwijdert sinaasappeleffect
- Beperkte sluiervorming
- 3M™ Perfect-it™ III Extra fijn Plus Polijstpasta (gele dop) is een nieuwe fijne finish pasta die specifiek werd ontworpen voor moderne krasbestendige blanke laksystemen.

Gebruik 3M™ Perfect-It™ Extra fijn Plus Polijstpasta na Fast Cut Plus of XL voor hoogwaardig herstel van lak en hoogwaardige resultaten in de carrosseriewerkplaats.
U kunt deze polijstpasta ook gebruiken als een enkelvoudig polijstproduct voor standaard tweecomponenten laksystemen waaraan weinig hoeft te worden hersteld.
3M™ Perfect-It™ Extra fijn Plus Polijstpasta is een product uit het grote assortiment van lakherstelproducten van 3M™ waarmee autoherstelbedrijven snel en efficiënt een perfecte afwerking kunnen realiseren.
De 3M™ Perfect-It™ Extra fijn Plus Polijstpasta is een van de laatste generaties bekroonde kleurgecodeerde polijstpasta's waarmee vrijwel elke lakbeschadiging met gemak en vertrouwen kan worden hersteld.
Verpakkingaantal 1 l
Kleur Wit
Verpakking Fles

Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan!

  • Advies op maat van onze specialisten
  • Meer dan 500.000 producten
  • Vandaag besteld = morgen geleverd*
 Bladeren in productgroepen