Garantie

Hoelang duurt een garantie afhandeling?

De duur van een garantieaanvraag verschilt per product. Voor een snelle afhandeling van uw garantie is het belangrijk dat u ons de complete gegevens van uw product aanlevert. Vanaf het moment dat een garantie in behandeling is genomen duurt het maximaal 14 werkdagen voordat we u verder kunnen informeren.

Heb ik garantie op mijn producten?

Voor alle producten die u bij ons in de webshop koopt geldt een garantieperiode. Na levering heeft u 24 uur de tijd om zichtbare gebreken van uw geleverde product aan ons te melden, zodat wij u een oplossing kunnen bieden. Indien u binnen 3 maanden na levering toch nog een gebrek ontdekt en het product is onder normale omstandigheden gebruikt, kunt u deze onder garantie bij ons aanmelden. Wij zoeken wat we voor u kunnen regelen. De uitkomst kan bestaan uit herstel, vervanging of een andere oplossing. 

Naast deze garantie heeft u op bepaalde producten soms ook extra garantie die wij van onze leverancier/fabrikant/importeur ontvangen. Zij kunnen zelf de voorwaarden stellen aan deze garantie en daarom kan deze per product verschillen. Deze voorwaarden kunt u vaak vinden in de meegeleverde garantievoorwaarden.

Wat is het garantiebewijs van mijn product?

De factuur geldt de factuur als garantiebewijs. Wanneer u in de toekomst aanspraak wilt maken op de garantie kunt u de factuur van uw bestelling gebruiken.

Reparatie

Kunnen jullie mijn product repareren?

U kunt bij ons terecht voor reparatie van uw producten. De reparatie van uw product zal uitgevoerd worden door een van onze gespecialiseerde medewerkers.

krijg ik tijdelijk een vervangend exemplaar terwijl mijn product gerepareerd wordt?

Wanneer u een product ter reparatie stuurt, ontvangt u geen vervangend artikel. Wij doen ons uiterste best om uw product binnen de gestelde reparatietermijn aan u terug te sturen.

Hoelang duurt de reparatie van mijn product?

We streven ernaar om alle reparaties zo snel mogelijk te realiseren. Indien mogelijk worden reparaties door onze eigen specialisten afgehandeld. Mocht dit niet mogelijk zijn sturen we het product op naar de fabrikant.

Interesse om klant te worden? Vul dan ons online klantformulier in via de link hieronder. Onze dealers en onze medewerkers staan steeds klaar om u verder te helpen. Contacteer ons via e-mail of zoek uw dealer via de dealer locator.

marker.png

Dealer zoeken

Direct bestellen bij een Kramp-dealer bij u in de buurt.

Dealer zoeken
icon_becomeacustomer.png

Word klant

Vul hier uw gegevens in indien u graag klant wilt worden.

Zakelijk account aanvragen
envelope.png

E-mail

Contacteer ons via e-mail elke werkdag tussen 8u en 17u.

Stuur ons een e-mail

Reactietijd: wij doen ons best om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

balloon.png

Social Media

Volg ons op facebook voor tips & trics of het laatste nieuws! 

Neem contact met ons op via Facebook

Reactietijd: in 4 uur binnen openingstijden.

icon_companyaddresses.png

Ons adres

Kramp NV:  Klaverbladstraat 24 3560 LUMMEN, België

Openingstijden: Van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur - 17:00 uur