Shopconcept

Meer uit uw vierkante meters halen. Daar draait het om bij het Shopconcept van Kramp. Met een shop vergroot u uw omzet door de verkoop van verbruiksartikelen.

Kwalitatief hoogwaardige artikelen en A-merken, overzichtelijk gepresenteerd en volledig afgestemd op uw doelgroep.

Contact
 

Samen halen we meer rendement uit uw vierkante meters

Of het nu gaat om een meter stelling bij uw onderdelenbalie of een volledig ingerichte winkel met marketingondersteuning; voor iedere situatie biedt het Shopconcept van Kramp een passende oplossing. Door onze dagelijkse levering kunt u de voorraad in de module laag houden.

Investeren in klantrelaties is belangrijk om er het maximale uit te kunnen halen. Een shop is daar een prima middel voor. De klant die zijn machines bij u in onderhoud heeft, kunt u voortaan ook bedienen als deze nieuwe werkschoenen, een nieuwe schop of waterkoppelingen voor zijn beregening nodig heeft.

Shopmodules
Het concept voorziet in een uitgebreid assortiment shopmodules met verschillende afmetingen. Modules zijn standaard shop-assortimenten, samengesteld op basis van ‘fastmovers’ en artikelen die aansluiten op uw overige producten of diensten. De Powered by Kramp formule is onderdeel van het shopconcept en voorziet in volledige ondersteuning op het gebied van marketing en begeleiding.

In vier stappen naar een professionele shop

Stap 1  Tijdens het oriëntatiegesprek bespreekt u met onze shopvertegenwoordiger uw behoefte en doelstellingen. Aansluitend kijkt u samen naar de mogelijkheden in de beoogde ruimte. Aan de hand van al deze informatie maakt Kramp een tekening van hoe de shop er uit kan komen te zien. Indien gewenst maken we een 3D-visualisatie om u optimaal inzicht te geven in het beoogde eindresultaat.

Stap 2  Vervolgens maakt u samen met de shopvertegenwoordiger een selectie uit het brede scala van shopmodules. Hierbij staat uw doelgroep en de indeling van de shop centraal. Het uitgangspunt is een aantrekkelijke en strategische presentatie.

Stap 3  Wanneer we overeenstemming bereiken over de indeling van de shop en de invulling van de modules, gaat een professioneel team van Kramp aan de slag met de inrichting van de shop. De stellingen worden geplaatst, de schappen ingericht en ook neemt het team de afwerking, zoals het plaatsen van schapkaartjes, voor zijn rekening.

Stap 4  Nadat de shop is gerealiseerd, blijft de shopvertegenwoordiger u begeleiden. U kunt gebruik maken van intensieve marketingondersteuning. Daaronder vallen bijvoorbeeld de maandelijkse promoties gericht op eindgebruikers en gerichte shoptrainingen waarmee u uw kennis en vaardigheden kunt vergroten.

Uw voordelen

  • Door het vergroten van u assortiment met verbruiksartikelen, bereikt u nieuwe doelgroepen
  • Meer omzet en marge door verbeterde productpresentatie
  • Terugdringen van voorraden door dagelijkse leveringen
  • Doordat de klant zelf zijn artikelen kan pakken (selfservice) bespaart u tijd
  • Optimale service richting klant. Alles onder één dak (one-stop-shopping)