2035 Schroevendraaier set 6 tlg.

Bladeren in productgroepen
Blader naar de producttabel

Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan!

  • Ondersteuning van onze productspecialisten
  • Meer dan 500.000 onderdelen direct leverbaar
  • Bestel vandaag voor 18.30 uur, ontvang uw levering morgen voor 8.00 uur
Toepassingsgebied
Voor sleufkop- en kruiskopschroeven met Phillips-Recess
Eigenschappen
Greep: Kraftform Micro met wegrolbeveiliging en draaibare kap, meerdere componenten
Bestaat uit
In vensterkarton + rek

Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan!

  • Ondersteuning van onze productspecialisten
  • Meer dan 500.000 onderdelen direct leverbaar
  • Bestel vandaag voor 18.30 uur, ontvang uw levering morgen voor 8.00 uur
ProductEenheidCommercial Supplier Information
set
Hoogwaardige Wera Micro-schroevendraaierset voor fijnmechanische schroefwerkzaamheden. Door afsteunen van de hand op de draaikap en de sneldraaizone onder de draaikap is razendsnel heen-en-weer draaien mogelijk. Tijdrovend ompakken behoort tot het verleden. Krachtzone met geïntegreerde zachte delen zorgt voor overdracht van hoge losdraai- en aanhaalmomenten. Precisiezone voor de juiste draaihoek bij afstelwerkzaamheden. De Wera Black Point-punt biedt een hoge pasnauwkeurigheid en extra bescherming tegen corrosie. Wordt geleverd met handig rack waarin de schroevendraaiers overzichtelijk kunnen worden opgeborgen. / Kraftform Micro-schroevendraaier voor Phillips-Recess sleuf- en kruiskopschroeven / Meerdelige Kraftform Micro-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven / Met wegrolbescherming en draaibare kap voor snel heen-en-weer draaien / De Wera Black Point-punt biedt een nauwkeurige pasvorm en optimale corrosiebescherming / Bijv. voor elektriciens, opticiens, instrumentmakers, juweliers en monteurs van EDP-hardware / Schroefwerkzaamheden in de elektronica en fijnmechanica zijn vaak moeizaam en tijdrovend. Daarmee namen wij dan ook geen genoegen. Wij hebben ontdekt wat de gebruiker belangrijk vindt: werksnelheid, draaimoment, nauwkeurigheid. Dat zijn dan ook de aspecten waarop wij ons hebben gericht. / Meercomponenten greep voor het ergonomisch correct schroeven. / De Kraftform Micro met zijn drie zones in specifieke volgorde voldoet perfect aan deze behoefte. De draaibare kap, die op de hand gesteund kan worden, ondersteund deze voordelen. / De precisiezone direct boven de kling geeft de gebruiker een goed gevoel voor de juiste draaihoek bij het justeren. / De krachtzone met geïntegreerde zachte zones dicht bij de kling zorgt voor de overdracht van hoge los- en aandraaimomenten zonder dat het contact met de schroef verloren gaat. / De sneldraaizone onder de draaibare kap maakt snel heen-en-weer draaien mogelijk. / De Wera Black Point Punt en een geavanceerd hardingsproces garanderen een lange levensduur van de punt, verhoogde bescherming tegen corrosie en nauwkeurige pasvorm. / Onmisbaar voor bijvoorbeeld elektriciën opticien, fijnmechanica, juweliers, computer hardware monteurs of modelbouwers.
Meer tonen
Commercial Supplier Information
Hoogwaardige Wera Micro-schroevendraaierset voor fijnmechanische schroefwerkzaamheden. Door afsteunen van de hand op de draaikap en de sneldraaizone onder de draaikap is razendsnel heen-en-weer draaien mogelijk. Tijdrovend ompakken behoort tot het verleden. Krachtzone met geïntegreerde zachte delen zorgt voor overdracht van hoge losdraai- en aanhaalmomenten. Precisiezone voor de juiste draaihoek bij afstelwerkzaamheden. De Wera Black Point-punt biedt een hoge pasnauwkeurigheid en extra bescherming tegen corrosie. Wordt geleverd met handig rack waarin de schroevendraaiers overzichtelijk kunnen worden opgeborgen.
Kraftform Micro-schroevendraaier voor Phillips-Recess sleuf- en kruiskopschroeven
Meerdelige Kraftform Micro-handgreep voor snel en ergonomisch schroeven
Met wegrolbescherming en draaibare kap voor snel heen-en-weer draaien
De Wera Black Point-punt biedt een nauwkeurige pasvorm en optimale corrosiebescherming
Bijv. voor elektriciens, opticiens, instrumentmakers, juweliers en monteurs van EDP-hardware
Schroefwerkzaamheden in de elektronica en fijnmechanica zijn vaak moeizaam en tijdrovend. Daarmee namen wij dan ook geen genoegen. Wij hebben ontdekt wat de gebruiker belangrijk vindt: werksnelheid, draaimoment, nauwkeurigheid. Dat zijn dan ook de aspecten waarop wij ons hebben gericht.
Meercomponenten greep voor het ergonomisch correct schroeven.
De Kraftform Micro met zijn drie zones in specifieke volgorde voldoet perfect aan deze behoefte. De draaibare kap, die op de hand gesteund kan worden, ondersteund deze voordelen.
De precisiezone direct boven de kling geeft de gebruiker een goed gevoel voor de juiste draaihoek bij het justeren.
De krachtzone met geïntegreerde zachte zones dicht bij de kling zorgt voor de overdracht van hoge los- en aandraaimomenten zonder dat het contact met de schroef verloren gaat.
De sneldraaizone onder de draaibare kap maakt snel heen-en-weer draaien mogelijk.
De Wera Black Point Punt en een geavanceerd hardingsproces garanderen een lange levensduur van de punt, verhoogde bescherming tegen corrosie en nauwkeurige pasvorm.
Onmisbaar voor bijvoorbeeld elektriciën opticien, fijnmechanica, juweliers, computer hardware monteurs of modelbouwers.