Kontakt og FAQ

  • Ofte stillede spørgsmål

Garanti

Hvor lang tid tager det at behandle en garanti-sag?

Det er forskelligt hvor lang tid det tager at behandle en garanti-sag. For en hurtig proces, er det vigtigt, at du giver os de fulde detaljer på dit produkt. Det tager maskimalt 14 hverdage fra vi har modtaget din anmeldelse om garanti, til at vi kan give dig yderligere information. 

Er der garanti på mine produkter?

Vi tilbyder garanti på alle produkter, som er købt på Kramps webshop. Du har 24 timer til at anmelde fejl og mangler på produktet, når du har modtaget en ordre. Herefter vil vi tilbyde dig en løsning. 

Skulle du opdage en fejl indenfor 3 måneder fra leveringen af produktet er sket, kan du anmelde fejlen under din garanti med forudsætningen om, at du har anvendt produktet under normale forhold. Anmeldelsen skal ske indenfor 8 dage fra du har opdaget fejlen. Herefter vil vi finde en løsning til dig, som eksempelvis kan være reparation af produktet, levering af et nyt produkt eller andre løsninger. 

Udover denne garanti, vil der ved nogle produkter gælde en yderligere garanti fra producenten/leverandøren. Disse garanti-forhold er bestemt af producenten/leverandøren og vil derfor være forskellig fra produkt til produkt. Du kan ofte finde disse betingelser i de leverede garanti-forhold. 

Hvad gælder som garanti-bevis?

Din faktura gælder som garanti-bevis. Hvis du i fremtiden skal gøre brug af din garanti på et produkt, kan du anvende købs-fakturaen fra din ordre. 

Reparation

Kan I reparere mit produkt?

Du kan kontakte os vedrørende reparationer af dit produkt. Din reparation vil blive behandlet af en af vores produkt specialister. 

Vil jeg modtage et produkt som midlertidig erstatning imens jeg venter på mit eget produkt bliver repareret?

Du vil ikke modtage et produkt som erstatning, når du sender et produkt til reparation. Vi vil gøre vores bedste for nedbringe reparationstiden mest muligt. 

Hvor lang tid tager det at reparere mit produkt?

Vi stræber efter at håndtere alle reparationer så hurtigt som muligt. Når det er muligt, vil reparationen blive håndteret af vores egen specialist. Hvis dette ikke er muligt, vil vi sende produktet til producenten. 

Kontakt

phone.png

Telefon

Åbningstider: Man-fredag fra kl. 7.30-16.30

96 80 85 00

Svartid: Under 30 sekunder i gennemsnit

envelope.png

E-mail

Åbningstider: Man-fredag kl. 7.30-16.30

kramp.dk@kramp.com

Send os en e-mail

Svartid: Vi arbejder på at give dig svar indenfor 3 hverdage. 

icon_companyaddresses.png

Adresse

Kobbervej 6, DK-6900 Skjern

marker.png

Find en forhandler

Køb produkter hos en Kramp-forhandler nær dig 

Find din nærmeste forhandler