3 grunde til at du skal vælge LED lygter til din maskine

Klaas Peter van de Pol|5 minutter

LED lygter er I de seneste år blevet det foretrukne valg. Dette skyldes at der sammenlignet med halogen er mange fordele. Er du nysgerrig efter fordelene ved LED arbejdslamper? Læs med her.  


Fordel nr. 1: LED giver dig mere lys og synlighed  
Hvilket forbedrer dit arbejde, samtidig med at det øger sikkerheden. 

LED har den fordel at det giver et højt output af lys samtidig med at det har et mindre forbrug. Sammenlignet med halogen er lyset ved LED mere klart. Se forskellen på billedet nedenfor, hvor vi sammenlignet udsynet fra en halogen arbejdslampe med en LED arbejdslampe.  

Mere lys 
At have nok lys er vigtigt når du arbejder i mørket. Jo bedre lyset er, jo mere kan du se. Det hjælper til at forbedre dit arbejde og forlænger din arbejdsdag.  

Derfor er det vigtigt at overveje hvilken slag lygte og lys der er nødvendigt i dit eller din kundes arbejde. Brug for tips? Læs denne artikel: Hvilke arbejdslygter har jeg brug for? 


Fordel nr. 2: Lyser fra LED er mere behageligt for øjnene 
Udover at LED giver mere lys, er lyset også mere behageligt for øjnene. Billedet ovenfor viser forskellen mellem LED og halogen. Det er den samme lygte, men lyset ved LED er mere behageligt for øjnene, fordi lyset her mindre mere om dagslys sammenlignet med halogen. At lyset minder mere om dagslys har også den fordel, at du er mindre tilbøjelig til at blive træt. 


Fodel nr. 3: LED er bedre for miljøet 
LED har et betydeligt lavere strømforbrug per Lumen og en længere levetid sammenlignet med halogen. Dermed behøver du ikke skifte LED-pæren lige så ofte som halogen. Alt i alt giver det også dig en økonomisk besparelse. 


Har du spørgsmål om forskellen mellem LED og halogen? Eller er du på udkig efter at udskifte din lygte på din traktor eller en anden maskine? Kontakt vores produkt specialist eller send os en mail på videnscenter@kramp.com

Del artikel
Klaas Peter van de Pol

Denne artikel er skrevet af

Klaas Peter van de Polknowledgecenter@kramp.com