Smart løsning skal rydde op og skabe overblik på værkstedet – deltag i webinar 27. oktober

Kramp Marketing Danmark|5 minutter

Du oplever sikkert ofte, at opbevaringspladsen på værkstedet kan være trang, og at der mangler overblik over, hvilke materialer og reservedele der er på lager.

På Kramp Academys kommende webinar sætter vi fokus på Kramp Workshop Solution, der er en planlægningsservice for værksteder. KWS bidrager til, at du kan indrette et ryddeligt, optimalt udstyret værksted på ingen tid.

Vi vil gerne introducere dig for hyldesystemets mange kombinationsmuligheder og variationer, der gør det muligt at få en skræddersyet opsætning, som tager højde for, hvor meget plads der er til rådighed. Derudover gør systemet Easy Workshop det nemt for dig at genbestille varer så snart en enkelt skuffe er tom, hvilket optimerer hele genbestillingsprocessen. Du sparer besværet ved at indtaste varekoder og kan afgive en ordre på ingen tid ved blot at scanne de enkelte koder ud for skuffer og hylder, så snart varebeholdningen er lav.

Vær med på webinaret den 27. oktober fra 10.00 til 10.30, hvor vores Business Solutions Consultant Simon Omme fortæller om, hvordan du kan indrette et ryddeligt og optimalt udstyret værksted på ingen tid ved at benytte Kramps værkstedsløsning, KWS.

På webinaret vil vi gennemgå følgende:

- Hvad er KWS?
- Hvad bringer det af værdi?
- Hvilke produkter benyttes typisk til KWS?
- Opmærkning med labels samt nem genbestilling.

Webinaret er for dig der er Kramp Serviceparter, og du er velkommen til at tilmelde flere af dine medarbejdere.

Du kan læse mere om KWS her

Du kan tilmelde dig webinaret her

Del artikel
Kramp Marketing Danmark

Denne artikel er skrevet af

Kramp Marketing Danmarkmarketing.dk@kramp.com