Print

49601200EX Boldhegn EXIT Backstop 600 cm

Varenummer
49601200EX
EAN8717703020359
Enhed
Styk
Beskrivelse
  • EXIT boldhegn er den ideelle boldfanger til haven. Under et spil fodbold eller basketball, sker det ofte at bolden ruller langt væk, rammer blomsterkasser eller forsvinder over hækken. Dette forhindres med et boldhegn som desuden beskytter eventuelt omkringstående. Dette gør også spillet sjovere, fordi bolden forbliver i spil, og man ikke behøver konstant at skulle hente den.
  • Dimensionerne på hegnet er 300cm x 600cm og den består af to dele som er forbundet med hinanden de måler hver 300 cm x 300 cm Hegnet kan også sættes op i en vinkel. Størrelsen på vinklen kan justeres, så det let kan placeres i både en lille og stor have eller på en åben sportsplads. Det står fast på græsset ved hjælp af 3 vandrette fødder, der er fastgjort til jorden med pløkker og et jordanker.
  • Rammen er fremstillet af galvaniseret og coated metal. Rørene har en diameter på 38mm og er 1,2 mm tykke. De er lette og kan nemt afmonteres rammen ved hjælp af klik-systemet. Den robuste sorte net er lavet af polyester; det er 3 mm tykt med en maskevidde på 8 cm. Den sorte farve gør at nettet er diskret og falder godt ind i haven.
N
300x600 cm

Interesseret i at købe produkter?

Er du forhandler/erhvervsdrivende har du mulighed for at oprette en konto hos Kramp, så du kan se priser og bestille direkte fra webshoppen. På kramp.com sælger vi dog ikke direkte til landmænd, private o. lign., her henviser vi i stedet til en forhandler nær dig.

  • Rådgivning fra vores eksperter
  • Dag-til-dag levering
  • Mere end 500.000 varenr.