Toimitukset

Kramp Online Service -palvelun toimitusehdot

Toimitusehdot Kramp Online Service

Kramp Online Service
Kattava ja jatkuvasti laajeneva joukko Kramp jälleenmyyjiä tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuutta ostaa tuotteita suoraan Kramp verkkokaupasta (Kramp Online Service). 

Ratkaisumme on yksinkertainen. Jos toimit maatalousalalla ja sinulla on voimassa oleva Y-tunnus, voit saada käyttäjätunnuksen Kramp verkkokauppaan. Täytä verkkokaupan etusivulta löytyvä tilihakemuslomake, valitse listalta oma Kramp jälleenmyyjäsi ja lähetä lomake. Kun valitsemasi jälleenmyyjä on hyväksynyt hakemuksesi, lähetämme sähköpostiisi käyttäjätunnuksen, jonka jälkeen Kramp Verkkokauppa on käytössäsi kaikkine ominaisuuksineen. Kramp toimittaa tilaamasi tuotteet ja jälleenmyyjäsi laskuttaa sinua ja myös auttaa sinua mahdollisissa takuu- ja palautustilanteissa.

Tuki
Saadaksesi tarkempia tietoja myynti- ja toimitusehdoista pyydämme sinua kääntymään oman Kramp jälleenmyyjäsi puoleen. Jälleenmyyjäsi vastaa kysymyksiisi liittyen sopimuksen laajuuteen, sisältöön, tuotteisiin, laskutukseen, maksuihin, hintoihin, palautuksiin ja reklamaatioihin.

Krampin asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa verkkokaupan toiminnallisuuteen liittyvissä aiheissa osoitteessa asiakaspalvelu.fi@kramp.com tai puhelimitse arkisin klo 8.00 – 16.00 numerossa 07 532 52416.

Päivärahti - Kotiinkuljetus
Tilaus lähetetään Krampin varastosta määrittämääsi osoitteeseen. Päivärahdin hinta on 10 € (alv 0%) per tilaus (poikkeuksena erikseen ilmoitettavat tuotteet, joista peritään rahti sen mukaan, mikä todellinen rahti on, esim. puiset aitatolpat, lieteletkut ja nuolukivet lavoittain toimitettuna). Jälkitoimitukset ovat rahtivapaita. 

Kun tilauksesi lähetetään varastostamme, saat siitä sähköpostiisi ilmoituksen, jonka jälkeen toimitusaika on 1-2 arkipäivää. Tilauksen rivimäärä, koko tai paino voi pidentää toimitusaikaa. Toimitusaika voi olla pidempi myös, jos vastaanottajan osoite on Pohjois-Suomessa tai haja-asutusalueella. 

Palautukset ja reklamaatiot
Reklamaatiot ja tavaroiden palautukset tehdään oman Kramp jälleenmyyjäsi myynti- ja palautusehtojen mukaisesti. Ota yhteyttä omaan Kramp jälleenmyyjääsi saadaksesi lisätietoja.