Kramp Online Service

Kramp Jälleenmyyjäsi verkossa

Kattava ja jatkuvasti laajeneva joukko Kramp jälleenmyyjiä tarjoaa yritysasiakkailleen mahdollisuutta ostaa tuotteita suoraan Krampin verkkokaupasta (Kramp Online Service).

Mikäli olet maatalousalan ammattilainen, sinulla on toimiva yritys (y-tunnus) ja haluaisit ostaa tuotteita suoraan Kramp verkkokaupasta, on rekisteröityminen helppoa. Valitset vain listalta oman, lähimmän jälleenmyyjäsi, täytät lomakkeen ja lähetät sen. Saat käyttäjätunnuksesi sähköpostiisi muutaman päivän kuluttua, ja sen jälkeen ulottuvillasi on koko Krampin valtava maatalousalan tarvike- ja varaosavalikoima. Voit tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja toimitamme tilatut tuotteet suoraan perille asti. Jälleenmyyjäsi toimii yhteyshenkilönä esim. hinnoitteluun tai palautuksiin liittyvissä asioissa, ja myös laskuttaa tilaamasi tuotteet. 

MTK:n jäsen?

Teemme yhteistyötä MTK Hankintojen kanssa, ja MTK:n tai mhy:n jäsenenä hyödyt jäseneduista Kramp verkkokaupassa asioidessasi.

Lähetä tilinavauspyyntö

Täytä lomake ja klikkaa lähetä - saat käyttäjätunnuksen sähköpostiisi muutamassa päivässä ja pääset heti käsiksi Krampin valtavaan tuotevalikoimaan.

Toimitusehdot

Lisätietoa toimitusehdoista, palautuksista ja rahtikustannuksista.

Toimitusehdot

Asioitko mieluummin myymälässä?

Lähimmän Kramp Jälleenmyyjäsi löydät jälleenmyyjäkartaltamme.

Asioitko mieluummin myymälässä?