Takuu

Kauanko takuupyynnön käsittely kestää?

Takuupyynnön käsittelyn kesto riippuu tuotteesta. Takuukäsittelyn nopeuttamiseksi on tärkeää, että ilmoitat meille kaikki tiedot tuotteesta. Käsittelemme takuupyynnön vähintään 14 työpäivän kuluessa takuupyynnön vastaanottamisesta. 

Onko ostamallani tuotteella takuu?

Kaikilla verkkokaupan tuotteilla on takuu. Ilmoita vahingoittuneesta tai viallisesta tuotteesta mahdollisimman pian asiakaspalveluumme. Jos kuitenkin huomaat vian kolmen kuukauden kuluessa toimituksesta ja olet jo käyttänyt tuotetta, voit ilmoittaa meille virheestä. Ilmoitus on tehtävä viikon kuluessa vian havaitsemisesta. Vaihdamme tuolloin tuotteen uuteen, korjaamme sen tai etsimme jonkun muun, sinulle sopivan ratkaisun.

Tämän takuukäytännön lisäksi joillain tuotteilla voi olla valmistajan/toimittajan tarjoama takuu. Näissä tuotteissa takuuehdot määrittelee toimittaja/valmistaja, ja ne löytyvät usein tuotteen mukana tulevista takuuehdoista. 

Mitä liitteitä tarvitaan takuun käsittelemisessä?

Saamasi ostolasku toimii todisteena oikeudestasi takuuseen, ja kopio laskusta on toimitettava meille takuupyynnön yhteydessä.

Yhteystiedot

phone.png

Jälleenmyyjien asiakaspalvelu

Avoinna ma-pe 8.00-16.00

02 420 64600

Vastaamme soittopyyntöihin 120 min kuluessa toimistoaikojen puitteissa.

envelope.png

Sähköposti

Avoinna ma-pe 8.00-16.00

kramp.fi@kramp.com

Lähetä meille sähköpostia

Vastaamme sähköpostiviesteihin 24 tunnin sisällä toimistoaikojen puitteissa.

icon_companyaddresses.png

Sijaintimme

Toimisto ja logistiikkakeskus Kramp Oy, Muurassuontie 10, 21530 Paimio

Avoinna ma-pe 8.00-16.00