Legyen az ügyfelünk

Erős és megbízható partnertől kívánja beszerezni a pótalkatrészeket,
szerszámokat és mezőgazdasági alkatrészeket?

Legyen az ügyfelünk további információk

It's that easy.

Számunkra az a legfontosabb, hogy az Ön munkáját a lehető legjobban megkönnyítsük. Nálunk nem kell aggódnia a pótalkatrészek elérhetősége miatt, így teljes egészében a tényleges munkájára koncentrálhat.

További információk

Érzékelhető értéktöbbletet nyújtó szolgáltatások

Bő hatvan évnyi tapasztalatunk birtokában olyan szolgáltatásokat kínálunk, amelyekkel valódi értéktöbbletet nyújtunk; ilyen a kényelmes megrendelés, a hatékonyság és a know-how, valamint a szaktudás továbbadása.

További információk

Piacaink

Akár a mezőgazdaságban, akár a kertészetben és erdőgazdaságban, az építőipar vagy a gépgyártás (OEM) területén dolgozik, teljes áruválasztékot kínáló értékesítőként és műszaki szakértőként szeretnénk az Ön üzeme számára is meghatározó tényező lenni. Ismerjük az Ön piacát, és tisztában vagyunk azon lehetőségek sokféleségével, amelyek egyszerűvé és hatékonnyá tehetik az üzletét. Szeretnénk ebben Önnek segíteni, hogy a pótalkatrészek hozzájáruljanak jövedelmező tevékenységéhez.

További információk

Információk a Krampról

Pótalkatrészek, műszaki szolgáltatások és üzleti megoldások teljes szállítójaként mezőgazdasági, kertészeti és erdőgazdálkodási, valamint építőipari vállalatok és OEM-vállalatok stratégiai partnere vagyunk.

További információk

Közel az ügyfélhez

Szívesen átlépjük a határainkat az Ön kedvéért, és ezt értse szó szerint: időközben ugyanis 21 telephelyünkkel immár 19 európai országban vagyunk jelen, és saját értékesítőcsapatunk működik Kínában. Ezenkívül tovább gondozzuk országra szabott profilunkat. Ön pedig működtesse üzletét egyszerűen egy regionális partnerrel, aki ismeri az Ön piacát, beszéli az Ön nyelvét és Ön mellett áll.

Vegye fel velünk a kapcsolatot