Jogi nyilatkozat

Megrendelési eljárás

A megrendelési eljárás azzal kezdődik, hogy termékeket helyez a „bevásárlókosarába” a következő, bevásárlókocsit jelképező ikonnal jelölt hivatkozásra kattintva:   
Ezt követően továbbléphet, ha a képernyő jobb felső részén található szakaszban lévő „bevásárlókocsira” kattint. Egy képernyőre jut, ahol láthatja a megrendelése részleteit. Ha ezt követően továbblép a „Véglegesítés” elemre kattintva, egy olyan képernyőre lép, ahol láthatja a megrendelés leadásának különféle lépéseit. Kiválaszthatja a szállítási címet, ellenőrizheti a megrendelni kívánt termékeket és egyéb információkat, és megerősítheti rendelését.

A „Megrendelés jóváhagyása” gombra kattintás előtt a rendelési folyamat bármely pontján visszaléphet egy lépéssel a folyamatban a böngésző „vissza” gombja segítségével, és helyesbíthet bármely bevitt adatot. A „Megrendelés jóváhagyása” gombra kattintva leadja a megrendelést, és egy automatikusan létrehozott üzenetet kap, amelyben mi megerősítjük, hogy megrendelését megkaptuk. Ez még nem azt jelenti, hogy szerződést kötöttünk. Szerződés csak akkor jön létre, ha az elfogadást megerősítő e-mailt küldünk, vagy elküldjük Önnek a megrendelt árukat.

Információ az ügyletekről

A leadott megrendelésekhez és az értékesítési ügyletekhez kapcsolódó adatokat iktatjuk. A legutóbbi 60 napban leadott megrendeléseihez, valamint minden még nem teljesített megrendeléséhez kapcsolódó bizonyos fontos információkat (mint például cikkszám, mennyiség, ár, rendelés dátuma és rendelés állapota) elérheti a „Saját fiók” lapon a „Megrendelési információ” alatt.

Szerzői jog és védjegyekhez kapcsolódó jogok 
A jelen weboldal tartalmát a szerzői jog védi. A grafikákat, szöveget, emblémákat, fényképeket, képeket stb. csak a Jogosult hozzájárulásával lehet letölteni, másolni, módosítani, közzétenni, terjeszteni, sugározni vagy egyébként felhasználni. Bármely termék- és cégnév bejegyzett védjegy vagy márkajelzés lehet. A jogosulatlan felhasználás kártérítési és ideiglenes intézkedés iránti igényhez vezethet.

Cikkszámok és kódok

A jelen weboldalon hirdetett bizonyos alkatrészek esetében, ahol az külön jelölve van, a gyártók neveit, az alkatrészek leírását és a termékazonosító kódokat a gyártó eredeti alkatrészei esetében csupán hivatkozás és leírás céljából adjuk meg. Ez semmi esetre sem jelenti vagy jelzi azt, hogy ezen alkatrészek ezektől a gyártótól származó eredeti alkatrészek lennének.


Ez különösen a webhelyen említett következő gyártók alkatrészei esetében lehet releváns: 
AGCO Corporation (Fendt, Massey Ferguson, Valtra GSI és minden más, az AGCO csoporthoz tartozó márka), Claas KgaA mbH (Claas, Renault), CNH Global N.V. (New Holland, Fiat, Ford, Case IH, Steyr), SDF S.p.A. (Hürlimann, Same Deutz-Fahr, Lamborghini), Agrostroj, Frost, Horsch, JCB, John Deere, Kemper, Knecht, Krone, Kuhn, Landini, Lindner, Record, Strautmann, Väderstad.