Minden piacon ismert

A Kramp stratégiaibb partner

Akár a mezőgazdaság, a tájépítészet vagy az erdőgazdálkodás területén, építőmérnökként vagy gépészmérnökként (OEM) tevékenykedik, biztosítjuk, hogy a munkájában soha nem kell leállást tapasztalnia. Ismerjük a piacot, és tudjuk, hogy mennyi lehetőség van arra, hogy vállalkozását a lehető legegyszerűbbé és leghatékonyabbá tegyük. A Krampra mindig számíthat, hiszen Európa legátfogóbb műszaki pótalkatrész-választékát kínáljuk, hatékony logisztikai hálózattal és professzionális ügyfélszolgálati csapattal. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek.

Mezőgazdaság

Mezőgazdaság

A mezőgazdasági vállalkozások egyre nagyobb méretűek és professzionálisabbak lesznek, ezért az ügyfelek is egyre nagyobb követelményeket támasztanak a termékválaszték, a kiszállítási teljesítmény és a szolgáltatás tekintetében. Az egész a termelékenység maximalizálásáról szól, így különösen fontos az Ön szolgáltatóként betöltött szerepe. Számos mezőgazdasági gépgyártó vállalat saját szolgáltatási kínálatának felbecsülhetetlen értékű részeként tekint pótalkatrész-ellátó szolgáltatásunkra. A szolgáltatás legfontosabb jellemzői a széles körű termékkínálat, a gyors kiszállítás és az alkatrészek optimális rendelkezésre állása.

Erdészet és kertészet

Erdészet és kertészet

Az olyan professzionális ügyfelek, mint a kertészek és az erdészek rendszeresen segítségül hívják az Ön szakértelmét és az Ön által biztosított szolgáltatások széles körét, de bizonyára egyre több magánügyféllel is találkozik. Pótalkatrészeink és az általunk kínált egyéb innovatív szolgáltatások segítenek abban, hogy a lehető legjobb támogatást nyújthassa mindkét célcsoport számára.

Építőipar

Építőipar

Bizonyára nagyon is tisztában van azzal, hogy a kiszámlázható gépórák mennyire fontosak az építési, közútépítési és vízépítési szektorban – a leállások költségeket okoznak. Ön mindent megtesz a leállási idő csökkentése érdekében, de ha váratlanul pótalkatrészekre van szüksége, a Kramp gondoskodik arról, hogy gyors kiszállításban részesüljön.

OEM

OEM

A Kramp hosszú évek óta az európai gépgyártók egyik legfontosabb partnere. Az alkatrészek mellett szakértelmet és csúcstechnológiát is biztosítunk a gépek fejlesztéséhez és építéséhez.

Lásd még: