Kramp konfigurátor

Állítsa össze termékeit könnyedén a Kramp konfigurátorral.

Miért a Kramp online konfigurátort válassza?

A Kramp konfigurátorral könnyedén összeállíthatja saját személyre szabott termékeit. Néhány egyszerű lépésben kiválaszthatja azon komponenseket, amelyekre a termékéhez szüksége van. A termékcsoporttól függően 2D- és 3D-s rajzok, illetve műszaki dokumentáció is a rendelkezésére áll. A szállítási határidők és az árak rögtön megjelennek, hogy a rendelés menete és a tervezés még egyszerűbb legyen. 
It’s that easy!

It’s that easy!

24-7 online verfugbar.png

Minden órában, a hét minden napján

Online használat

Customerspecific.png

Ügyfélre szabott

A kívánt részek közvetlen konfigurálása és megrendelése

Savetime.png

Idő megtakarítás

Idő megtakarítása a konfigurálás egyszerű menetének köszönhetően

Konfigurálható termékek

Gyakran ismételt kérdések

Hol láthatom a megrendelt termékeket?

A megrendelt termékeket a Kramp webshopban a kosarában találja. A Kramp webshopban megrendelt termékeket a „Saját fiók” gombra kattintva a „Nyitott megrendelések” menüpont alatt láthatja.

Mi lesz a konfigurációmmal miután beletettem a kosárba?

A terméket a Kramp webshopban a 'Kosár' gombra kattintva láthatja. A konfigurált terméket ajánlott közvetlenül a Kramp websop kosarán keresztül megrendelnie. A megrendelt termékeket egy automatizált program dolgozza föl. A konfigurációi automatikusan tárolódnak és a Kramp konfigurátorában a 'Konfiguráció keresése' funkció használatával mindig lehet rájuk keresni.

Meddig tart a kiszállítás?

A szállítási idő a Kramp konfigurátor utolsó oldalán van megadva. Miután megrendelte a terméket, a Kramp webshopban a szállítási időt a 'Saját fiók' gombra kattintva a 'Nyitott megrendelések' menüpont alatt láthatja.

Még meg tudom változtatni a rendelésem?

Ilyen esetekben javasoljuk, forduljon a Kramp egy kapcsolattartójához.

Még változtathatok a konfigurált termékeimen?

A jóváhagyott konfigurációkon már nem lehet változtatni. Ebben az esetben konfigurálnia kell egy új terméket. Ha viszont még nincs jóváhagyva a konfigurációja, a Kramp konfigurátorban kattintson a 'Konfigurálás' gombra.

Megrendelhetem egyszerűen újra a termékeimet?

Igen, a Kramp konfigurátorban az 'Utánrendelés' gombra kattintva utánrendelhet termékeket.