GA1999 Sproeislang Gardena 15m

Productnummer GA1999
Eenheid per stuk
Toepassingsgebied - Fijne sproeiregen voor bloem- en groentebedden, borders en smalle stroken
Eigenschappen - Aansluitklaar door middel van bijgeleverde Orignal Gardena System onderdelen
- Verlengbaar door op elkaar te steken (maximale lengte 22,5 m)
- 10 jaar slanggarantie
Technische informatie - Kan worden ingekort door de slang op de gewenste lengte af te snijden en de aansluitstukken te monteren
Commercial Supplier Information De GARDENA Sproeierslang biedt een optimale fijne besproeiing van perken, borders en smalle oppervlakken. De set bevat alle benodigde aansluitstukken voor het GARDENA System, dus u hoeft alles alleen maar op de watertoevoer aan te sluiten. De bruine sproeierslang heeft een vaste lengte van 15 m, maar kan worden verlengd door maximaal 22,5 m extra slang aan te sluiten. De slang kan ook worden ingekort door de slang op de gewenste lengte af te snijden en de aansluitstukken te monteren. U kunt de sproeierslang ook in de gewenste lengte kopen, omdat de slang per meter verkrijgbaar is. De sproeierslang wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Voor eenvoudige besproeiing van kleinere oppervlakken.
Kleur Bruin
Garantieperiode 10 jaar
Slanglengte 15.0 m
Kleur buitenzijde Bruin

Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan!

  • Advies op maat van onze specialisten
  • Meer dan 500.000 producten
  • Vandaag besteld = morgen geleverd*
 Bladeren in productgroepen