Aanbouwventiel type SVA19002

Toepassingsgebied - Hydraulische systemen van Case-trekkers, MB-Trac, Steyr-trekkers, Lindner-trekkers en Deutz-trekkers
Bestaat uit Inclusief bedieningshendel
Eigenschappen Omschakelbaar van dubbelwerkend naar enkelwerkend. Het is een door schuiven afgedicht stuurventiel dat een absoluut neutraal fijnbesturingsgedrag vertoont en dat daarbij zelfs bij de hoogste druk een uiterst geringe passingslekkage toelaat.
Bijzonderheden - Het apparaat heeft in de stand HEBEN (heffen) een veiligheids-einduitschakeling met arrêtering. Als men via de stand SENKEN (dalen) verder schakelt, bereikt men de stand SCHWIMM (zweven), eveneens met arrêteerfunctie.
Productomschrijving Aanbouwventiel type SVA19002
Technische informatie - Omschakelbaar naar enkelwerkend met zweefstand en arretering of dubbelwerkend met zweefstand en arretering. Dit extra ventiel is een handbediende 5/4 stuurschuif, die voor dubbel- en enkelwerkende cilinders en hydromotoren gebruikt kan worden. Het heeft vier standen, waarvan één zweefstand. De aansluitingen bevinden zich boven en onder op het huis. Het ventiel heeft een arretering in de positie heffen, die automatisch uitschakelt als de maximale druk bereikt wordt. In de positie dalen, kan men het ventiel doorschakelen naar de zweefstand. Deze is ook gearreteerd, maar schakelt niet automatisch uit. In de zweefstand zijn de aansluitingen A en B met de retour verbonden. Het ventiel is eenvoudig omschakelbaar van dubbel- op enkelwerkend, ook tijdens bedrijf. De bedieningshendel wordt meegeleverd.

Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan!

  • Advies op maat van onze specialisten
  • Meer dan 500.000 producten
  • Vandaag besteld = morgen geleverd*
 Bladeren in productgroepen 

Selecteer kolommen

  Beschrijving Merknaam Eenheid
AK Regeltechnik
per stuk