46701000EX EXIT Hoopy junior basket

Productnummer 46701000EX
Eenheid per stuk
Technische informatie Backboard afmeting 75x52 cm

- In hoogte verstelbaar  in 5 verschillende hoogtes 165cm / 175cm / 190cm / 205cm / 220cm. Met behulp van een slotbout en moerknop verander je heel eenvoudig de hoogte van de ring
- Eenvoudig te verplaatsen de kleine wielen van het frame.
- Om de veiligheid te bieden is het onderstel uitgerust met een afsluitbare, flexibele en weersbestendige hoes. In die hoes plaatst u de 2 bijgeleverde zandzakken (welke u zelf vult met zand) als contragewicht. Hierdoor blijft het systeem stevig staan tijdens het spel. Het totale contragewicht bedraagt ongeveer 50 kg (advies: 25 kg zand per zandzak).

In tegenstelling tot andere systemen met een plastic voet gevuld met water, heeft de EXIT Hoopy Junior Portable Basket geen last van lekkages of schade na een vorstperiode. Door dit specifieke contragewicht systeem blijft de EXIT Hoopy Junior Portable Basket altijd veilig staan. En wanneer je de zandzakken uit de hoes haal is de Hoopy nog makkelijker te verplaatsen.
 
Afmeting 1.65 - 2.20 m

Geïnteresseerd in onze producten?

Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Wilt u producten verkopen als Kramp Dealer? Meld u dan aan!

  • Advies op maat van onze specialisten
  • Meer dan 500.000 producten
  • Vandaag besteld = morgen geleverd*
 Bladeren in productgroepen