WD40

Ontmoet WD-40

In 1969 wordt de onderneming vernoemd naar het succesvolste product en is de WD-40 Company geboren. Dat het product zo succesvol is, komt mede door de vele toepassingen waarvoor het gebruikt kan worden. WD-40 is veel meer dan alleen een vochtverdringer. De receptuur van WD-40 is dan ook topgeheim. Slechts twee mensen wereldwijd kennen de exacte inhoud van dit smeermiddel dat bijna iedereen wel eens gebruikt heeft. Het recept ligt veilig opgeborgen in een kluis in het hoofdkantoor in San Diego.

Zoeken naar WD40 producten

Populaire Categorieën

Alle categorieën weergeven

De producten van WD-40

WD-40 is al jaren een bekende naam in doe-het-zelf zaken, auto-industrie en bij installateurs. Alleen in de agrarische wereld is het product relatief onbekend. In de webshop van Kramp zijn verschillende producten van WD-40 te vinden. Naast de bekende multispray zijn dat onder meer kruipolie, contactspray en siliconenspray. Deze specialistenlijn is zeker van toegevoegde waarde in elke werkplaats en winkel in de agrarische sector. Dagelijks worden de producten van WD-40 zo’n 15 miljoen keer gebruikt voor onderhoudsdoeleinden of om problemen op te lossen.

WD-40 heeft inmiddels een brede productportefeuille. Onder de naam WD-40 Specialist worden onder meer kruipolie, siliconenspray, wit lithiumspuitvet, contactspray en universele reinigingsspray op de markt gebracht.

Om onze webshop goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Meer informatie