Business Solutions

Bespaar tijd met efficiënte en eenvoudige oplossingen.

Handige oplossingen voor uw bedrijf

Gemak en het besparen van tijd en geld staan voorop bij onze oplossingen. Onze specialisten van Business Solutions werken met u samen en spelen een actieve rol bij het vinden van de beste oplossing van  uw vragen. Of het nu gaat om het bestelproces of voorraadbeheer, we zijn er om u te helpen. Ontdek onze oplossingen. 

Bekijk onze oplossingen om uw bedrijf zo efficiënt mogelijk te laten werken

Kramp Online Service

Veel mensen beginnen online te zoeken naar producten. Het hebben van een eigen webshop wordt daarom steeds belangrijker. Kramp biedt u de mogelijkheid om de webshop aan uw klanten te bieden, volledig met eigen kleur en logo. Uw webshop heeft toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Kramp. Uw klanten bestellen in uw eigen Kramp Online Service Webshop.

Offline shop oplossing

Als geen ander weet u het beste hoe u aan de behoefte van uw klanten kan voldoen.  Een goede winkel kan u daarbij helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren en helpen met de inrichting van uw winkel. Zodat de klanten altijd snel kunnen vinden wat ze nodig hebben. Voor meer informatie neemt contact op en vraag naar een van onze Retail Specialisten.

history_logistics.jpg

Bent u geïnteresseerd in Kramp Business Solutions?

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u op elk gewenst moment kunt blijven werken. Neem contact op met uw accountmanager.