Kramp Online Service

Met ons Kramp Online Service biedt u klanten rechtstreeks toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Europa.

Klanten stellen steeds hogere eisen als het om assortiment, leveringsprestaties en service gaat. Als ‘Online Service’ dealer kunt u rekenen op een krachtig logistiek netwerk en professionele support op het gebied van administratie en marketing. Kramp. It’s that easy.

Contact
 

Kramp Online Service: biedt uw klanten toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Europa

Met Kramp Online Service vergroot u uw toegevoegde waarde en professionaliteit richting de klant op zeer eenvoudige wijze.

Kramp zorgt voor een gepersonaliseerde webshop, voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en -logo. Daarmee biedt u klanten rechtstreeks toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Europa. En het mooie is… de regie ligt te allen tijde bij u. Zo houdt u zaken als inschrijving, facturatie en leveringswijze volledig in eigen hand.

Samen succesvol
Kramp helpt u met het opstarten van alle praktische zaken en verder bieden we u uitgebreide support op het gebied van administratie en het orderproces. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal beschikbaar stellen van verzendbonnen en het automatisch versturen van orderbevestigingen.

Ondersteuning
Ook de ondersteuning in marketing is een essentieel onderdeel van Kramp Online Service. Dat varieert van promotiemailingen tot aan gerichte salestrainingen.

Uw voordelen

  • Toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen in Europa
  • Continu interessante aanbiedingen
  • Zeer uitgebreide technische informatie
  • Eenvoudig bestellen via de webshop – 24/7
  • Vandaag vóór 18.30 uur besteld, morgen geleverd
  • Prijsinformatie – online beschikbaar
  • Voorraadinformatie – online beschikbaar