Logistiek & Transport

In de afgelopen zestig jaar heeft Kramp een ijzersterke logistieke organisatie ontwikkeld. Al onze processen zijn vergaand geautomatiseerd, waarbij de kwaliteit voortdurend wordt bewaakt. Naast onze twintig verkoopkantoren beschikken we inmiddels over vijf moderne, geautomatiseerde magazijnen in Europa en Rusland, met een totale oppervlakte van 67.500 m2.

De meest betrouwbare prestaties leveren binnen de branche, dat is het doel. Snelheid en een maximale beschikbaarheid van het assortiment zijn daarbij belangrijke pijlers. Met efficiënte processen, continue innovatie en optimalisatie streven we voortdurend naar ‘operational excellence’. Binnen de logistieke keten zijn uw wensen het vertrekpunt voor hogere efficiëntie en een grotere mate van flexibiliteit.

Innovatie en optimalisatie

Bij Kramp zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van processen en het investeren in automatisering en mechanisatie. We meten en analyseren onze prestaties en staan open voor de toepassing van nieuwe ideeën en technieken. Zo spelen we optimaal in op de groei en veranderingen binnen onze markten.

De juiste tools

Zonder de juiste tools is operational excellence simpelweg niet haalbaar. Daarom gebruiken we op het gebied van IT-systemen binnen onze bedrijfsvoering de beste oplossingen die voorhanden zijn. Deze systemen worden door onze eigen IT-afdeling omgezet tot maatwerkoplossingen waarmee we ons in de markt kunnen onderscheiden.

Snel en betrouwbaar

Om snelheid te garanderen, levert Kramp maar liefst 500.000 artikelen direct uit voorraad. Voor nachttransport werken we samen met toonaangevende bedrijven zoals NOX (NightTimeExpress), NSE (Night Star Express) en TNT. Wie in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slovakije en Hongarije voor 18.30 uur bij ons bestelt, heeft de artikelen de volgende dag voor 08.00 uur in huis. In Frankrijk en Engeland ontvangen onze klanten de artikelen de volgende dag voor 14.00 uur via deze service. Verder leveren we ook in Italië, Spanje, Portugal en Polen.

Track & trace

Via ons track & trace-systeem weten we van alle bestellingen waar ze zich op dat moment bevinden. Mocht er onverhoopt eens iets misgaan, dan staat er bij onze Customer Service een gedreven team voor u klaar dat eventuele problemen met een levering zo snel mogelijk oplost.