Kramp voegt al ruim 60 jaar waarde toe aan techniek

Het werk van klanten eenvoudiger en efficiënter maken. Vanuit die bedrijfsfilosofie groeide het eenmanszaakje uit Varsseveld (NL) uit tot één van de grootste technische groothandels van Europa.

Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM.

Breed assortiment

Voor u als klant liggen de grote voordelen in ons brede en complete assortiment, de hoge voorraadpositie en uitgekiende logistieke concepten. Met 21 vestigingen in 19 landen en ruim 2.600 medewerkers zorgen we dat u altijd en overal over de juiste onderdelen kunt beschikken.

Voorraad en levering

Via de webshop heeft u toegang tot honderdduizenden artikelen die we op voorraad hebben. Bestelt u vóór 18.30 uur, dan heeft u de goederen morgenvroeg voor 8.00 uur in huis. Typerend voor onze productfilosofie is dat we naast originele onderdelen ook A-merken en alternatieven leveren.

Uw partner

Uw bedrijfsprestaties, daar ligt onze focus. Naast het leveren van onderdelen willen we met innovatieve serviceconcepten rechtstreeks een bijdrage leveren aan het rendement van uw onderneming. Met slimme oplossingen zoals Scan tot Order, Setlevering, Two Bin, Kramp online service en onze Kramp Mobile creëren we extra toegevoegde waarde.

Onze markten

Als we het over onze markten hebben, dan hanteren we de volgende indeling: