Missie en visie

Benieuwd wie Kramp is en hoe we onze toekomst zien?

Missie

Missie

Kramp. It’s that easy.
Iedereen moet doen waar hij goed in is. Zo zorgt Kramp er in de eerste plaats voor dat u zich als klant geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid van onderdelen.

Daarnaast zorgen verschillende services en Business Solutions ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen werk. Zo dragen we als partner rechtstreeks bij aan de efficiëntie en het rendement van uw onderneming.

De uitdaging
We streven er voortdurend naar onze dienstverlening zo ‘easy’ en efficiënt mogelijk in te richten. Door in te zetten op innovatie en optimalisatie zijn en blijven we een schakel die toegevoegde waarde biedt binnen de logistieke keten. Aan ons de uitdaging om dit elke dag opnieuw waar te maken. 

Visie

Visie

Samen succesvol, nu en in de toekomst
Als strategisch partner willen we voor u als klant de eerste keus zijn en blijven. Om die reden werken we voortdurend aan een positieve en duurzame ontwikkeling van onze omzet, marge, mensen en prestaties. Alles in de juiste balans.

Om te beginnen willen we dat mensen die bij ons werken trots zijn op hun bedrijf. Daarom bieden we een inspirerende en uitdagende werkomgeving met tal van mogelijkheden waarin iedereen met plezier kan werken. Want alleen zo kunnen we het verschil blijven maken.
Lange termijn
Omdat we continuïteit belangrijker vinden dan ‘snel scoren’, is ons denken en handelen gericht op de lange termijn. Als loyale en betrokken partner investeren we het liefst in langdurige werkrelaties met klanten en leveranciers. Verder zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid voor onze directe omgeving en alles en iedereen die zich daarin bevindt. Met duurzaam ondernemen gaan we bewust een stap verder voor mens, milieu en maatschappij. 

Zie ook: