Onze waarden

De bouwstenen van ons DNA

In onze waarden is onze identiteit vastgelegd. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen het fundament voor ons denken en doen.

Betrokken

Betrokken

Kramp is een bedrijf met een familiecultuur. Het zit in onze genen om op een vriendelijke manier met elkaar en onze klanten en leveranciers om te gaan. We hebben ruim 2.600 medewerkers in dienst en leveren 200.000 artikelen uit voorraad. En tóch zijn we voor onze klanten geen internationale reus. Veel van onze medewerkers kennen hun klant met naam en toenaam. En wat we beloven – It’s that easy – is stevig verankerd in onze cultuur.

De klant eerst

De klant eerst

We investeren in langdurige relaties met onze klanten. Dat betekent dat we goed naar u luisteren zodat we dezelfde taal spreken. We zijn ons ervan bewust hoeveel mogelijkheden er zijn om uw business eenvoudig en efficiënt te maken. We denken actief met u mee over de beste oplossing. Want kwaliteit leveren op de lange termijn; dat is waar het om draait. Voor ons, voor u en voor uw klanten.

Samen

Samen

Onze focus ligt op uw bedrijfsprestaties. De kwaliteit daarvan bepaalt ons gezamenlijk succes. We willen u helpen van onderdelen een winstgevende business te maken. Dat doen we door uw zorgen uit handen te nemen rondom het leveren van onderdelen. En onze services maken uw werkprocessen nog efficiënter. Binnen ons partnership stellen we samen onze ambities scherp. Daarmee verbeteren we onze prestaties én bouwen we actief aan een gezonde toekomst.

Ondernemerschap

Ondernemerschap

U weet waar u naartoe wil. Maar ondernemen betekent dat er altijd obstakels zijn en er veranderingen plaats zullen vinden. Daarom zijn we bij Kramp flexibel en delen we onze kennis graag met u. Uw wensen staan daarbij centraal. Door oplossingsgericht te denken, initiatief te nemen en creatief te zijn, helpen we u de maximale winst te behalen.

Zie ook: