Malerbakker

Vis produkttabeller
Produkt
Enhed

Totalbredde

Længde

Beskrivelse

Styk
140 mm
280 mm
Styk
290 mm
360 mm
Styk
GoPaint Malerspand er en stabil malerspand med to rum: en til maling og en anden til dine andre materialer. Du tager alt på én gang, når du klatrer op ad stigen eller platformen. / GoPaint er så stabil, at den ikke hælder over, selvom du bruger rullen med en teleskopstang. / / De særlige plast indlæg betyder, at du kan bruge bakken igen og igen. Rengøring er også hurtigere, fordi du ikke længere behøver at skylle. Det praktiske hældehjørne betyder, at du nemt kan hælde malingen over gulvet eller tilbage i dåsen. Så: mindre affald, mindre omkostninger og mindre rengøring. Og ingen irriterende malingpartikler i bakken, når det er tid til næste job.
Vis mere
Totalbredde (millimetre)
Længde (millimetre)
140
280
Totalbredde (millimetre)
Længde (millimetre)
290
360
Beskrivelse
GoPaint Malerspand er en stabil malerspand med to rum: en til maling og en anden til dine andre materialer. Du tager alt på én gang, når du klatrer op ad stigen eller platformen.
GoPaint er så stabil, at den ikke hælder over, selvom du bruger rullen med en teleskopstang.
De særlige plast indlæg betyder, at du kan bruge bakken igen og igen. Rengøring er også hurtigere, fordi du ikke længere behøver at skylle. Det praktiske hældehjørne betyder, at du nemt kan hælde malingen over gulvet eller tilbage i dåsen. Så: mindre affald, mindre omkostninger og mindre rengøring. Og ingen irriterende malingpartikler i bakken, når det er tid til næste job.