Mission og Vision

Er du nysgerrig efter at vide, hvem vi er, og hvordan vi ser vores fremtid?

Mission

Mission

Kramp. It's that easy.
Alle bør gøre det, de er gode til. På den måde sikrer Kramp, at vores kunder ikke behøver at bekymre sig om, om de kan få fat i reservedele. 

Desuden bruger vi vores forskellige servicekoncepter og forretningsløsninger til at sikre, at du kan give dit eget arbejde fuld opmærksomhed. Som din partner ønsker vi at bidrage direkte til din virksomheds effektivitet og rentabilitet, for hvis du har succes, har vi også succes. Så enkelt er det.

Vision

Vision

Succesfulde sammen — nu og i fremtiden
For dig som kunde ønsker vi fortsat at være dit første valg som strategisk partner. Derfor arbejder vi kontinuerligt med en positiv, langsigtet udvikling af vores salg, indtjening, personale og ydelser, uden at miste balancen mellem disse faktorer. 

Først og fremmest ønsker vi, at vores personale skal være stolte af vores virksomhed. Vi tilbyder dem derfor et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø med et væld af muligheder, så de alle kan være glade for at gå på arbejde. Kun ved at have denne tilgang kan vi skille os ud fra mængden, både nu og i fremtiden.

I det lange løb
Kontinuitet er mere vigtigt for os end kortsigtet succes. Derfor tænker og handler vi med langsigtet udvikling i tankerne. Som en loyal og engageret partner investerer vi i langsigtede relationer med vores kunder og leverandører. Desuden er vi opmærksomme på vores ansvar over for vores omgivelser og alt og alle i det. Ved at handle bæredygtigt som virksomhed gør vi en bevidst ekstra indsats for mennesker, miljø og samfund.

Se også: