Viden på tværs af markeder

Uanset om du arbejder inden for landbrug, gartneri og skovbrug, i entreprenørbranchen eller med maskinteknik (OEM) garanterer vi dig, at dit arbejde aldrig går i stå. Vi forstår dit marked, og vi ved, hvor mange muligheder der er for at gøre din virksomhed så enkel og effektiv som muligt. Du kan regne med, at Kramp har det mest omfattende udvalg af tekniske reservedele i Europa, et effektivt logistiknetværk og et professionelt kundesupportteam. Vi står klar til at hjælpe dig.

Landbrug

Landbrug

Landbrugsvirksomheder bliver større og mere professionelle, og derfor stiller dine kunder stadigt større krav til sortiment, leveringsdygtighed og service. Det handler om at maksimere produktiviteten, så din rolle som serviceudbyder er særlig vigtig. Mange landbrugsmaskinforretninger ser vores reservedelsleveringsservice som en uvurderlig del af deres eget servicetilbud. De vigtigste elementer i vores service er et omfattende produktsortiment, hurtig levering og optimal tilgængelighed af reservedele.

Have, park & skov

Have, park & skov

Professionelle kunder, så som gartnere og skovfogeder, gør jævnligt brug af dit tilbud om service og ekspertise, men du bliver også kontaktet af et stigende antal private kunder. Vores reservedele, og de andre innovative ydelser, vi tilbyder, hjælper dig med at give den bedst mulige support til begge målgrupper.

Construction

Construction

Du ved kun alt for godt, at fakturérbare maskintimer er det, der betyder noget inden for bygge-, vejbygnings- og hydraulikteknik-sektoren — afbrydelser koster penge. Du gør alt, hvad du kan, for at minimere nedetid, men hvis du uventet får brug for reservedele, kan Kramp garantere dig, at du får dem leveret hurtigt.

OEM

OEM

Har du brug for serieproduktion eller tilpassede produkter? Kramp har været nøglepartner for maskinproducenter i hele Europa i mange år. Ud over dele leverer vi også ekspertise og avanceret teknologi til udvikling og konstruktion af maskiner.

Se også: