Bæredygtig udvikling for os og vores planet.

Giv dig selv muligheden for at udvikle dig.

Vores vision er at være den essentielle partner inden for reservedele og serviceydelser inden for landbrugs-, bygge- og skov- & græsplæneplejeindustrierne i Europa for en fremtidssikret og ansvarlig forsyningskæde.

Fra begyndelsen gav Johan Kramp containere fra leverandører et nyt liv og genanvendte dem til at sende varer til kunder. Vores røde returkasser har sidenhen erstattet denne tilgang i forskellige lande, men princippet forbliver det samme. På trods af vores vækst har vi formået at bevare vores ånd til at tænke på løsninger, der udvikler de brancher, vi er en del af. Vi kan stolt sige, at ansvarlig forretning og omsorg for vores lokalsamfund er to emner, der er dybt forankret i vores historie.

For at opnå en fremtidssikret forsyningskæde arbejder vi kontinuerligt med tre CSR-emner.

Bæredygtig produktion

Bæredygtig produktion

Samarbejde for fælles påvirkning med vores partnere. Bæredygtigt forbrug og produktion.

Ved at træffe de rette valg i, hvordan, hvor og med hvem vi handler med, kan vi sikre, at produkter og tjenester sælges og anvendes på en ansvarlig måde.

Mål for 2023:

 - Gennemgå vores relationer med vores leverandører.
- Samarbejde med leverandører for at få indsigt i potentielle risici for mennesker og miljø.
- Integrere bæredygtighed i vores strategier og udvikle større ansvar i vores produktion

C02 reduktion

C02 reduktion

At sikre klimapåvirkning i vores beslutningsproces.

Vi arbejder på at blive mere ressourceeffektive og ønsker også at give vores partnere mulighed for at arbejde for en bæredygtig og energieffektiv fremtid.

Mål for 2023:

- Mål vores nuværende CO2-fodaftryk for at iværksætte mere effektive tiltag mod det.
- Reducer vores CO2-udledning.


Medarbejder og samfund

Medarbejder og samfund

Ligestilling blandt vores medarbejdere og at inspirere dem til at bidrage til en bedre fremtid.

Kramp ønsker at give medarbejderne mulighed for at udvikle sig. Vi ønsker, at vores medarbejdere skal føle sig trygge og trives på arbejdet.

Vores mål for 2023:

- At have en sikker og sund arbejdsplads uden ulykker.
- At udvikle en vision for sundhed og velvære.
- At udvikle en vision for mangfoldighed og inklusion.


Lokale initiativer

Grønne valg

Genbrug er meget vigtigt for os. Derfor har al Kramp- og gopart-emballage Green Dot-logoet. Dette logo indikerer, at produktproducenten giver et økonomisk bidrag til adskillelse, sortering og genanvendelse af emballage.


Kramp returbokse

Siden 1988 har vi anvendt de velkendte røde returbokse i mange europæiske land. De største fordele er, at kunderne ikke har affald, og at kasserne er genanvendelige, men også stablebare, hvilket muliggør fulde lastebiler. Som et resultat transporterer vi mindre luft, bruger det nødvendige brændstof til transport og bliver dermed mere effektive.


Sponsoring

Kramp støtter velgørende formål i flere land. Vi ønsker at give noget tilbage. I Norge handler vi lokalt og støtter store og små arrangementer. I Storbritannien sponsorer vi Royal Agricultural Benevolent Institute. Denne organisation støtter landmænd, som lider økonomiske vanskeligheder på grund af tab af indtægt. Kramp Run-arrangementet i NL støtter fondet "Kanjers voor Kanjers", som støtter lokale børneprojekter, primært gennem sport og leg.

Holdbar emballage

Vi anvender 100% genbrugspapir til at pakke vores leverancer ind. Vi forsegler vores paller med en tyndere plastfolie ved hjælp af en maskine til at strække plasten. Dette reducerer affaldet. Vi genbruger gamle papkasser og bølgepapæsker med en effektiv bølgepapmølle, som bliver til miljøvenlige måtter. Miljømåtterne har høj stødabsorberende kapacitet og er meget fleksible, når vi pakker varer. De er miljøvenlige og kan erstatte eller supplere brugen af luftpuder, bobleplast og andre typer emballagematerialer. Vi har erstattet plastposer med holdbare papirposer.