Van veel markten thuis

Of u nu actief bent in de Agri-markt, Tuin & Parkbranche, Grondverzet of Machinebouw (OEM): wij houden uw bedrijf draaiend. We kennen uw markt en we zijn ons ervan bewust hoeveel mogelijkheden er zijn om uw werkzaamheden eenvoudig en efficiënt te maken. Met Kramp beschikt u over het grootste assortiment technische onderdelen van Europa met een krachtig logistiek netwerk en professionele support. We zijn er om u te helpen!

Agri

Agri

Agrarische ondernemingen worden groter en professioneler. Daarom stellen uw klanten steeds hogere eisen als het gaat om assortiment, levering en service. Maximale productiviteit is belangrijk. Uw rol als dienstverlener is van cruciaal belang. Veel landbouwmechanisatiebedrijven beschouwen onze onderdelenvoorziening als een essentieel onderdeel van hún service. Een service waarin het primair draait om een breed assortiment, snelle levering en optimale beschikbaarheid van onderdelen.

Tuin & Park

Tuin & Park

Professionele klanten als hoveniers en bosbouwers doen continu een beroep op uw service en expertise. Daarnaast weten ook particulieren uw bedrijf steeds vaker te vinden. Met onderdelen en innovatieve services helpen we u beide doelgroepen optimaal te bedienen.

Grondverzet

Grondverzet

Als geen ander weet u dat in de grond-, weg- en waterbouw alles om facturabele machine-uren draait. Stilstand kost geld. U doet er alles aan om downtime tot een minimum te beperken. Kramp staat voor u klaar met een snelle levering als u onverwachts onderdelen nodig heeft.

OEM

OEM

Op zoek naar seriematige productie of naar maatwerk? Al jaren is Kramp een vaste waarde voor machinebouwers in heel Europa. Naast de onderdelen leveren we ook kennis en eersteklas technologie voor het ontwikkelen en bouwen van machines.

Zie ook: