• Nieuws
  • Jaarverslag 2021: Moving forward

Jaarverslag 2021: Moving forward

Jaarverslag 2021: Moving forward

Met trots presenteren wij het Jaarverslag van Kramp Groep over 2021.  

Moving forward kenmerkte het jaar 2021 voor ons als organisatie, en staat dan ook centraal als thema in dit jaarverslag. Dit wordt niet alleen weerspiegeld in onze purpose, Empowering you to move forward, maar we vierden ook ons 70-jarig jubileum, we openden nieuwe magazijnen en kantoren op verschillende locaties in Europa en we bereikten de mijlpaal van € 1 miljard omzet.  

Natuurlijk hadden we ook uitdagingen; zo werd afgelopen jaar nog steeds gedomineerd door COVID-19 en dit had grote invloed op onze manier van werken, op onze voorraden en onze leveringen aan klanten. Dankzij ons geweldige team van betrokken medewerkers konden we toch allemaal vooruitgang boeken.   

Dit jaar publiceren we ons jaarverslag online, omdat duurzaamheid en digitalisering belangrijke onderwerpen zijn voor Kramp. 2021 was het jaar waarin we de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties omarmden. We hebben richtlijnen opgesteld om onze activiteiten te coördineren en ons helpen op een duurzame manier te werken aan de toekomst en bij te dragen aan een betere wereld.  

We willen al onze medewerkers, klanten, leveranciers en andere partners bedanken voor hun inzet en bijdrage aan ons succesvolle 2021. Laten we onze samenwerking in 2022 verder versterken en er samen weer een succesvol jaar van maken.   

Let’s keep moving forward!