• Nieuws
  • Alles van Motor Snelco bij Kramp

Alles van Motor Snelco bij Kramp

Alles van Motor Snelco bij Kramp

De overname van Motor Snelco is inmiddels afgerond en Kramp is nu de importeur in de Benelux voor Briggs & Stratton, Tuff Torq en Peerless Gear.

Naast de voorraad zijn ook de complete trainingsruimte en werkplaats verhuisd en ondergebracht bij Kramp Technical Services in Varsseveld.

Ook heeft Kramp zich versterkt met het aannemen van voormalig Motor Snelco werknemers, en Briggs & Stratton experts: Hendrik Jan, Margreeth, Harry, en Louis! Daarnaast is Jan onze nieuwe Tuff Torq en Peerless expert. Deze experts zullen de kennis van Briggs & Stratton, Tuff Torq en Peerless Gear binnen Kramp verbeteren. Daarnaast zijn we bezig met het opzetten van trainingen om deze kennis ook met u te kunnen delen. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Dit betekent dat u niet alleen voor de producten, maar ook voor de kennis en service rondom Briggs & Stratton motoren, Tuff Torq en Peerless Gear aandrijvingen terecht kan bij Kramp.

Onze productspecialisten zijn u graag van dienst bij het beantwoorden van uw technische vragen en het afhandelen van uw garantieaanvragen voor deze merken.