• Nieuws
  • 3 gratis Webinars voor vrouwen in de landbouwmechanisatie- en techniek

3 gratis Webinars voor vrouwen in de landbouwmechanisatie- en techniek

3 gratis Webinars voor vrouwen in de landbouwmechanisatie- en techniek

M.O.V.E. (Mechanisatie en techniek Ontwikkeling Vrouwen Event) organiseert 3 lunchsessies in januari 2021 met diverse thema’s

Ben jij een vrouw die een bepalende, beslissende rol speelt in het bedrijf en spreken de volgende thema’s je aan?

  • Omgaan met klantervaringen. “It takes months to win a customer, seconds to lose one”
  • Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Coronavirus of niet, dit is het moment om onze blik naar voren te richten naar morgen.
  • Behoud van kennis in de techniek. Kennis is macht en kennis delen is kracht.

Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan deze Webinars!

Volledige programma:

Woensdag 13 januari 12.00 – 13.00 uur – Omgaan met klantervaringen
Door: Julita Boesveld en Friederike Niehoff (Kramp)

Customer Experience gaat om de ervaring(en) die een klant met je bedrijf heeft en dan met name over het indirecte contact. In deze workshop praten we hierover met elkaar. We brengen de Customer Journey in kaart. We nemen je mee in deze materie waar kleine zaken een groot verschil gaan maken.

Woensdag 20 januari 12.00 – 13.00 uur – Duurzame inzetbaarheid van je medewerkers
Door: Karin Daanje (HRM allround)

In dit Webinar nemen we je mee in wat Duurzame Inzetbaarheid is. Waarom is het belangrijk om er aandacht aan te besteden? Wat de rol van de medewerker zelf is en van de organisatie bij het inzetbaar houden van medewerkers. En waarom het belangrijk is om het gesprek met hen hierover aan te gaan.

Welke (technologische) veranderingen bewegen onze sector? En wat dat betekenen die ontwikkelingen voor het werk, de inzetbaarheid en werkplezier van medewerkers? Maar ook over hoe je medewerkers zelf de regie kunt geven over hun loopbaan.

Woensdag 27 januari 12.00 – 13.00 uur – Behoud van kennis in de techniek
Door: Anita Dalmolen (GroeNoord) en Wim Overeem (Fedecom)

Kennis is macht en kennis delen is kracht. In 2018 ging Fedecom samenwerken met het onderwijs onder de naam Tim (Tech in Motion). Kennis uit het bedrijfsleven delen met het onderwijs om goed opgeleide jonge mensen in de sector te krijgen. En dan, als we die jonge mensen binnen hebben, hoe houden we ze dan vast binnen onze bedrijven? Hoe borgen we die kennis, hoe vermeerderen we die kennis, zowel bij de nieuwe monteurs als bij het vaste personeel? Hoe houden we ze krachtig, fit en up-to-date bijgeschoold tot het eind van hun carrière?

Anita en Wim praten je volledig bij over het ontstaan van Tim, over de resultaten en over hoe dit in de werkelijke praktijk van een bedrijf vertaald wordt. Kortom; dit Webinar mag je niet missen als je ook je (toekomstige) medewerkers het juiste gereedschap in handen wilt geven om het werk optimaal uit te voeren: Actuele kennis van Tech in Motion, van mobiele techniek.

Klik hier voor aanmelden

3 gratis Webinars voor vrouwen in de landbouwmechanisatie- en techniek