• Nieuws
  • Kramp heeft per 1 oktober 2022 de activiteiten van Motor Snelco overgenomen

Kramp heeft per 1 oktober 2022 de activiteiten van Motor Snelco overgenomen

Kramp heeft per 1 oktober 2022 de activiteiten van Motor Snelco overgenomen

Op 1 oktober 2022 heeft Motor Snelco Beheer B.V. 100% van de aandelen Motor Snelco B.V. en Motor Snelco International B.V. verkocht aan Kramp Nederland B.V. Motor Snelco is een Nederlands familiebedrijf in Emmeloord. Motor Snelco is een importeur van motoren en onafhankelijk importeur en fabrieksvertegenwoordiger van Briggs & Stratton in de Benelux. Met de overname van Motor Snelco wordt de positie van Kramp in de Tuin & Park markt verder versterkt.

Over Motor Snelco
Motor Snelco (voorheen Snel & Van Tubergen) is in 1922 opgericht in Amsterdam als importeur van motoren. Sinds 1938 is Motor Snelco de onafhankelijke importeur en fabrieksvertegenwoordiging van Briggs & Stratton in Nederland en sinds 2012 voor de Benelux. Sinds 2009 is Motor Snelco tevens importeur van Peerless Gear, sinds 2015 van Tuff Torq en sinds 2017 van General Transmissions. Het bedrijf is sinds 1985 gevestigd in Emmeloord. Er werken 8 medewerkers, waarvan 7 in Nederland en een 1 in België. Eigenaren Marcel en Martina Gerritsen zijn respectievelijk 40 en 25 jaar werkzaam bij Motor Snelco.


De webshop van Motor Snelco sluit op 16 december. Het volledige assortiment van Motor Snelco is nu beschikbaar bij Kramp. Klik op de onderstaande button om klant te worden. Of lees het volledige persbericht.