Nieuws

De toekomst van de landbouw voorspellenRuime uitbreiding van ons assortiment trekkerdelen!Wat je moet weten over het monteren van een oliekeerring - probleem en oplossingAlles wat u moet weten over de aankomende veranderingen aan de aftakasAlles wat je moet weten over accu’sKramp, ook in deze tijden steeds dicht bij u!Bekijk de nieuwe bedrijfsvideo over de geschiedenis van Kramp

Ruime uitbreiding van ons assortiment trekkerdelen!

Thursday, April 8, 2021
Ruime uitbreiding van ons assortiment trekkerdelen!

In de loop van 2018 heeft Kramp de Spaanse trekkerdelen specialist RECINSA overgenomen. Onze Spaanse en Portugese Agri dealers en eindklanten kregen hiermee onmiddellijk toegang tot een veel uitgebreider aanbod aan onderdelen.  Beide firma’s zijn ondertussen volledig geïntegreerd en we zijn maar wat blij dat deze artikelen nu ook beschikbaar zijn voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Ons aanbod aan tractoronderdelen is daarmee in 1 klap uitgebreid met maar liefst 1250 relevante items en dit verspreid over de verschillende merken en toepassingen. Vanaf nu zal u dus nóg meer spare parts gemakkelijk terugvinden via een OE zoekreferentie of via ons merk/model structuur in de webshop.

Zo zijn we eens te meer uw nummer 1 partner in trekkerdelen.