Zoekfunctie

Hoe gebruik ik de zoekfunctie?

Dat kan op verschillende manieren. Het gemakkelijkste is als u het productnummer weet. Typ dit nummer in het zoekveld en u komt direct bij het gewenste product uit. 

U kunt ook zoeken met behulp van zoektermen. In het zoekveld kunt u één of meerdere zoektermen invullen. Hierbij geldt dat meerdere zoektermen tot het meest nauwkeurige resultaat leiden. 

Als u de eerste drie tekens van uw zoekterm hebt ingetypt, verschijnt automatisch een lijst met zoektermen. Let op: deze lijst wordt automatisch gegenereerd. Staat uw zoekterm er niet tussen? Typ dan de volledige zoekterm in. 

Tips om beter te zoeken
Om optimaal te zoeken kunt u onze 'How to Search Wiki' gebruiken, hieronder vindt u een greep uit onze wiki. 

Splits woorden
'Krijgt u niet het gewenste zoekresultaat, splits een lange zoekterm in 2 woorden m.b.v. een spatie.' 

Enkelvoud & Meervoud:
'Het zoeken naar het enkelvoud of het meervoud van een woord levert verschillende zoekresultaten. Zocht u naar het enkelvoud van een product maar vindt u niet wat u zocht? Probeer dan het meervoud als zoekterm. Zocht u naar het meervoud van een product maar vindt u niet wat u zocht? Probeer dan het enkelvoud als zoekterm.' Informatie pagina's:
'Op dit moment worden informatie pagina's niet ondersteund in de zoekfunctie. Als u op zoek bent naar een specifieke informatie pagina, dan verwijzen we u door naar uw Mijn Account pagina of in de footer.' 

Product groepen:
'Er is een verschil tussen producten en product groepen. Het is niet mogelijk om te zoeken naar product groepen via het zoekveld.' 

Waar zoekt het systeem naar:
'Het zoeksysteem zoekt naar een aantal onderdelen: Producten, Categorieën, 'Passend voor' Pagina's & Merken.'

Hoe maak ik bij het zoeken gebruik van filters?

Zoekt u op producten, dan kunt u gebruikmaken van de handige filters om snel en eenvoudig bij het gewenste product uit te komen. 

De filters zijn:
Merk
Promotie
Nieuw
Uitverkoop 

U maakt de selectie ongedaan door het gekozen filter weer uit te vinken.

Kan ik de weergave van de zoekresultaten aanpassen?

Ja, dat kan. U kunt de weergave van uw zoekresultaten instellen op Lijst, Rooster en Compact. Tevens kunt u het aantal Resultaten per pagina instellen.

Ik kan mijn product niet vinden op de webshop.

Het kan gebeuren dat u een product niet kunt vinden in onze webshop. Bij hoe gebruik ik de zoekfunctie? staan een aantal handige tips die u op weg kunnen helpen. Kunt u het product alsnog niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Productinformatie

Waar kan ik onderdelentekeningen van machines terug vinden?

Elk product heeft zijn eigen pagina: de product detailpagina. Op deze pagina is alle informatie over het product te vinden. De onderdelen tekeningen kunt u ook vinden op de product detail pagina van het desbetreffende product. Mocht u de tekening niet kunnen vinden neem contact op met een van onze productspecialisten.

Welke mogelijkheden heb ik bij het bekijken van afbeeldingen?

Als u op een productpagina met de cursor over de afbeelding van een product beweegt, ziet u in het scherm ernaast een vergrote weergave van die afbeelding. Dit geldt zowel voor foto’s als voor technische tekeningen. Door op de (kleine) afbeelding van het product te klikken, kunt u de vergrote weergave in- en uitzoomen en de originele afbeelding openen. U kunt de vergrote weergave sluiten door rechts bovenin de afbeelding op het kruisje te klikken.

Worden er bij producten naast foto's en tekeningen nog andere aanvullende bestanden getoond?

Indien beschikbaar vindt u op de productpagina naast de tab ‘Technische informatie’ ook een tab met ‘Media’ en een tab met ‘Video's’. Door deze aan te klikken, kunt de onderliggende bestanden bekijken.

Hoe krijg ik snel meer informatie over een product?

In de productlijst kunt u op het icoontje klikken voor ‘Meer informatie’, waarna u een overzicht krijgt met de belangrijkste productinformatie. U vindt het icoontje in alle lijstweergaven.

Wat is het verschil tussen een product en een productgroep?

Een productgroep is een verzameling producten die aan elkaar gerelateerd is. Een machine bestaat bijvoorbeeld uit verschillende onderdelen. De onderdelen zijn de producten. De machine valt binnen een productgroep. 

In de webshop kunt u zowel productgroepen als producten zien. Selecteer in het selectievak of u productgroepen of producten wilt zien. U kunt via ‘Gebruikers instellingen’ uw voorkeur aangeven. 

Dit kunt u ook doen op de categoriepagina via het uitklapmenu ‘Toon’. 

Let op: Als u voor productgroep kiest, is filteren niet meer mogelijk.

Hoe pas ik de gegevens aan die in de productlijst getoond worden?

Als u via een categorie bij een productgroep terechtkomt, dan heeft u de mogelijkheid om de getoonde kolommen aan te passen. U kunt dit doen door op ‘Toon kolommen’ te klikken, waarna u de mogelijkheid heeft om kolommen aan of uit te vinken.

Hoe kan ik door verschillende productgroepen bladeren?

Als u via een categorie bij een productgroep terechtkomt, dan kunt u op de pijltjes klikken (vooruit en terug) die naast ‘Bladeren in productgroepen’ staan. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig verschillende productgroepen bekijken, zonder dat u eerst terug moet naar de categorie.

Hoe krijg ik een weergave op volledig scherm?

Als u via een categorie bij een productgroep terechtkomt, dan kunt u op de knop ‘Volledig scherm’ klikken. Vervolgens ziet u een weergave waarbij zoveel mogelijk informatie getoond wordt waardoor u zo min mogelijk hoeft te scrollen.

Contact

phone.png

Telefoon

Openingstijden: Van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur - 17:00 uur

0315 - 254 299

Reactietijd: Gemiddeld minder dan 30 seconden.

envelope.png

E-mail

Openingstijden: 24 uur per dag, 7 dagen per week

Stuur ons een e-mail

Reactietijd: We streven ernaar uw vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

balloon.png

Social Media

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8:00 uur - 17:00 uur

Neem contact met ons op via Facebook

Reactietijd: in 4 uur binnen openingstijden.

icon_companyaddresses.png

Onze vestigingen

Varsseveld:  Kramp Nederland B.V.  Breukelaarweg 33 7051 DW Varsseveld
Postbus 9 NL-7050 AA Varsseveld
Leek: Kramp Nederland B.V. Potklei 5 9351 VS Leek

Openingstijden: Van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur - 17:00 uur

marker.png

Dealer zoeken

Direct bestellen bij een Kramp-dealer bij u in de buurt.

Dealer zoeken
icon_becomeacustomer.png

Word klant

Bent u op zoek naar een sterke en betrouwbare partner in gereedschappen en agrarische onderdelen?

Klantnummer aanvragen