Kramp Online Service

Biedt uw klanten toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Europa

Met Kramp Online Service vergroot u uw toegevoegde waarde en professionaliteit richting de klant op zeer eenvoudige wijze.

Bekijk de bovenstaande video om meer te weten te komen over Kramp Online Service.

Kramp Online Service

Kramp zorgt voor een gepersonaliseerde webshop, voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en -logo. Daarmee biedt u klanten rechtstreeks toegang tot het grootste assortiment technische onderdelen van Europa. En het mooie is… de regie ligt te allen tijde bij u. Zo houdt u zaken als inschrijving, facturatie en leveringswijze volledig in eigen hand.

Samen succesvol
Kramp helpt u met het opstarten van alle praktische zaken en verder bieden we u uitgebreide support op het gebied van administratie en het orderproces. Denk bijvoorbeeld aan het digitaal beschikbaar stellen van verzendbonnen en het automatisch versturen van orderbevestigingen.

Ondersteuning
Ook de ondersteuning in marketing is een essentieel onderdeel van Kramp Online Service. Dat varieert van promotiemailingen tot aan gerichte salestrainingen.

Kramp Online Service

De 5 meestgestelde vragen

Wat is Kramp Online Service?

Kramp Online Service is een service die u als dealer de mogelijkheid biedt om het volledige Kramp-assortiment via een gepersonaliseerde webshop te verkopen aan uw klanten (eindgebruikers): aannemers en grote boerderijen. De webshopomgeving kan de kleuren van uw eigen tractor-franchise/-merk hebben. Kramp Online Service biedt u bovendien uitgebreide marketingondersteuning en ondersteuning voor procedures als het bijhouden van de prijzen en kortingen. U als dealer blijft de controle houden. U bent het aanspreekpunt voor uw klanten. Kramp heeft geen contact met uw klanten.

Kan iedereen een Kramp Online Service-dealer worden?

Er zijn criteria waaraan u moet voldoen om Kramp Online Service-dealer te worden. Neem contact op met uw Kramp-accountmanager voor meer informatie of neem hier rechtstreeks contact op met Kramp.

Welk assortiment zal ik mijn klanten kunnen aanbieden?

Via Kramp Online Service heeft uw klant toegang tot het volledige productassortiment van Kramp. Dit betekent dat uw klant toegang zal hebben tot honderdduizenden onderdelen en producten.

Hoe kan ik mijn klanten registreren?

Voor het registreren van uw klanten kunt u gebruik maken van het registratieformulier dat u ontvangt van uw accountmanager. Dit is een PDF-formulier dat u elektronisch kunt invullen en vervolgens kunt afdrukken en aan uw accountmanager kunt geven, via e-mail of fax naar Kramp kunt sturen. Kramp maakt vervolgens een gebruikersaccount aan voor uw klant. U ontvangt een bevestiging zodra uw klant is geregistreerd. Het registratieproces duurt enkele dagen.

Wat zijn de kosten voor mij als dealer?

De kosten zijn onderverdeeld in een standaard kwartaaltarief en een maandelijks tarief voor geregistreerde eindgebruikers (eindgebruiker = uw klant). Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie over de kosten.

business_solutions_online.jpg

Wilt u meer weten over Kramp Online Service

Bekijk alle veelgestelde vragen op de FAQ pagina.