Stavlygte Design P55 400 lm

Vis produkttabeller

Interesseret i at købe produkter?

Er du forhandler/erhvervsdrivende har du mulighed for at oprette en konto hos Kramp, så du kan se priser og bestille direkte fra webshoppen. På kramp.com sælger vi dog ikke direkte til landmænd, private o. lign., her henviser vi i stedet til en forhandler nær dig.

  • Rådgivning fra vores eksperter
  • Dag-til-dag levering*
  • Mere end 500.000 varenr.
Beskrivelse
GP Design P55 er en robust og pålidelig stavlygte som har mange funktioner til fælles med P53 men giver flere lumen og har en ekstra funktion som gør det muligt at tænde lygten på den laveste lysstyrke. Den smarte Dual Switch i bunden gør det let hurtigt at skifte lysstyrke, og fokusfunktionen giver en god variering af lysintensiteten.
Vis mere
Fordele
  • Med en smart Dual Switch i enden
  • Med gennemtænkt funktionalitet og høj kvalitet til hverdagsaktiviteter
  • Cree LED-lys giver op til 400 lumen med en oplysningsvidde på 135 metr og en lang batterilevetid på op til 48 timer
Produktoplysninger
  • Stavlygten er forsynet med en praktisk håndledsstrop som også forhindrer den i at rulle væk
  • Den stabile form holder lygten stabil når den står op
  • Det robuste aluminiumshus af flykvalitet og faldtestet op til 1,5 m
  • IPX4-vandtæt og kan derfor modstå barske vejrforhold.
  • Kan anvendes med såvel alkaliske som genopladelige batterier
Omfatter
  • 3 styk AA alkaliske batterier
  • 1 styk kabinet
  • 1 styk snor
  • 2 styk O-ring
  • Brugervejledning

Interesseret i at købe produkter?

Er du forhandler/erhvervsdrivende har du mulighed for at oprette en konto hos Kramp, så du kan se priser og bestille direkte fra webshoppen. På kramp.com sælger vi dog ikke direkte til landmænd, private o. lign., her henviser vi i stedet til en forhandler nær dig.

  • Rådgivning fra vores eksperter
  • Dag-til-dag levering*
  • Mere end 500.000 varenr.
Produkt
Enhed

Beskrivelse

Lysstrøm

Styk
Uanset om lyset går ud eller du befinder dig i nattens mulm og mørke i det fri, vil denne lommelygte ikke svigte dig. / Den lyse og robuste LED Cree-pære kan give helt op til 400 lumen, har en driftstid på op til 48 timer og har en stråleafstand på 135 meter til at lyse vejen. / Den smarte Dual Switch-kontakt i enden gør det nemt og hurtigt at skifte lysstyrke, og fokusfunktionen giver dig en god variation i lysintensiteten. / Lommelygten er udstyret med en praktisk håndledsrem, som også fungerer som anti-rullefunktion, når du lægger den fra dig. Den stabile form gør, at lommelygten står stabilt. / P55 Atlas lygten har mange funktioner tilfælles med P53 Bellatrix, men har en højere lumen og en ekstra funktion, som gør, at lommelygten kan tændes med den laveste lysstyrke. / Det robuste aluminiumshus i flykvalitet med 1,5 m slagstyrketest og IPX4-vandtæthed sikrer, at det kan klare, hvad naturen kaster efter den. / Kan bruges med både alkaline og genopladelige batterier. / GP Designs lommelygteserie sætter brugeren i fokus. Med gennemtænkt funktionalitet og høj kvalitet er lommelygterne designet til hverdagsaktiviteter, eventyr og arbejde, der stiller store krav til lyskildens præstationsevne og holdbarhed. / / Størrelse: 129,7 x 39,5mm / Rækkevidde: 135 m / Styrke: 400/200/20 lumen / Batteritid: 1,5 h (100 %) 48 h (5 %) / Batterier: 4xAAA / Tre lysstyrker + Strobe / Variabelt fokus / Beskyttet mod oversprøjtning (IPX4) / Stødsikker
Vis mere
400 lm
Beskrivelse
Lysstrøm (lumen)
Uanset om lyset går ud eller du befinder dig i nattens mulm og mørke i det fri, vil denne lommelygte ikke svigte dig.
Den lyse og robuste LED Cree-pære kan give helt op til 400 lumen, har en driftstid på op til 48 timer og har en stråleafstand på 135 meter til at lyse vejen.
Den smarte Dual Switch-kontakt i enden gør det nemt og hurtigt at skifte lysstyrke, og fokusfunktionen giver dig en god variation i lysintensiteten.
Lommelygten er udstyret med en praktisk håndledsrem, som også fungerer som anti-rullefunktion, når du lægger den fra dig. Den stabile form gør, at lommelygten står stabilt.
P55 Atlas lygten har mange funktioner tilfælles med P53 Bellatrix, men har en højere lumen og en ekstra funktion, som gør, at lommelygten kan tændes med den laveste lysstyrke.
Det robuste aluminiumshus i flykvalitet med 1,5 m slagstyrketest og IPX4-vandtæthed sikrer, at det kan klare, hvad naturen kaster efter den.
Kan bruges med både alkaline og genopladelige batterier.
GP Designs lommelygteserie sætter brugeren i fokus. Med gennemtænkt funktionalitet og høj kvalitet er lommelygterne designet til hverdagsaktiviteter, eventyr og arbejde, der stiller store krav til lyskildens præstationsevne og holdbarhed.
Størrelse: 129,7 x 39,5mm
Rækkevidde: 135 m
Styrke: 400/200/20 lumen
Batteritid: 1,5 h (100 %) 48 h (5 %)
Batterier: 4xAAA
Tre lysstyrker + Strobe
Variabelt fokus
Beskyttet mod oversprøjtning (IPX4)
Stødsikker
400