Stavlygte Discovery C42 1000 lm

Vis produkttabeller

Interesseret i at købe produkter?

Er du forhandler/erhvervsdrivende har du mulighed for at oprette en konto hos Kramp, så du kan se priser og bestille direkte fra webshoppen. På kramp.com sælger vi dog ikke direkte til landmænd, private o. lign., her henviser vi i stedet til en forhandler nær dig.

  • Rådgivning fra vores eksperter
  • Dag-til-dag levering*
  • Mere end 500.000 varenr.
Beskrivelse
Den genopladelige stavlygte GP Discovery CR42 er det perfekte redskab til krævende friluftsaktiviteter. Kombinationen af 1000 lumens, en stråle på 170 meter og en lang batterilevetid på 40 timer gør den til den ideelle makker til telt- og vandreture.
Fordele
  • Det robuste hus er fremstillet af anodiseret aluminium fra flyindustrien
  • Takket være IPX7-vandtæthed er barske vejrforhold intet problem for denne lygte
  • De skridsikre riller giver et sikkert og komfortabelt greb
Produktoplysninger
  • Den enkelte knap giver direkte adgang til alle lystilstande fra høj, medium, lav og økonomi til SOS-tilstand
  • Det justerbare fokus gør det muligt at skifte mellem spotlys til lange afstande på op til 170 meter og en vidvinkel til mere generel brug.
  • Li-ion-batteriet genoplades på omkring fire timer med det medfølgende Micro-USB-kabel og kan let udskiftes med et nyt batteri efter behov
  • En strømindikator viser hvornår batteriet er fuldt opladet
Omfatter
  • 1 styk litiumbatteri
  • Mikro-USB-kabel
  • Sikkerhedsanvisninger
  • Brugsanvisning

Interesseret i at købe produkter?

Er du forhandler/erhvervsdrivende har du mulighed for at oprette en konto hos Kramp, så du kan se priser og bestille direkte fra webshoppen. På kramp.com sælger vi dog ikke direkte til landmænd, private o. lign., her henviser vi i stedet til en forhandler nær dig.

  • Rådgivning fra vores eksperter
  • Dag-til-dag levering*
  • Mere end 500.000 varenr.
Produkt
Enhed

Beskrivelse

Lysstrøm

Styk
Den genopladelige lommelygte CR42 er designet til udendørs eventyrere og krævende situationer. / Den har et kraftfuldt 1000 lumen output kombineret med en lang stråleafstand på 170m og en maksimal driftstid på op til 40 timer, hvilket gør dette til en pålidelig udendørs følgesvend for enhver eventyrer. / Det vandtætte twist-fokussystem, der kan tilpasses enhver situation, gør det hurtig og nemt at variere lysbilledet. / Det hårde og robuste hus er lavet af anodiseret aluminium af flykvalitet med riflet overflade der gør at lygten ligger godt i hånden og letter betjeningen af fokusfunktionen. / Lygten er lavet til at modstå belastningen af ethvert eventyr og leverer også en IPX7 vandtæt rating der gør at den kan tåle at blive nedsænket i vand, så du er sikker på lygten altid fungerer når du har brug for det. / Li-ion 18650-batteriet kan oplades på omkring 4 timer ved hjælp af det medfølgende Micro-USB-kabel eller blot udskiftes med et nyt batteri, hvis det er nødvendigt. / En utrolige kraftig lygte til en god pris. / / Størrelse: 142,5 x 33mm / Rækkevidde: 170 m / Styrke: 1000 lumen / Batteritid: op til 40 timer / Lystilstande: 100 %, 75 %, 50 %, 25 %, SOS / Genopladelig / Variabelt lysbillede / Beskyttet mod følgerne af forbigående nedsænkning i vand (IPX7) / Stødsikker
Vis mere
1000 lm
Beskrivelse
Lysstrøm (lumen)
Den genopladelige lommelygte CR42 er designet til udendørs eventyrere og krævende situationer.
Den har et kraftfuldt 1000 lumen output kombineret med en lang stråleafstand på 170m og en maksimal driftstid på op til 40 timer, hvilket gør dette til en pålidelig udendørs følgesvend for enhver eventyrer.
Det vandtætte twist-fokussystem, der kan tilpasses enhver situation, gør det hurtig og nemt at variere lysbilledet.
Det hårde og robuste hus er lavet af anodiseret aluminium af flykvalitet med riflet overflade der gør at lygten ligger godt i hånden og letter betjeningen af fokusfunktionen.
Lygten er lavet til at modstå belastningen af ethvert eventyr og leverer også en IPX7 vandtæt rating der gør at den kan tåle at blive nedsænket i vand, så du er sikker på lygten altid fungerer når du har brug for det.
Li-ion 18650-batteriet kan oplades på omkring 4 timer ved hjælp af det medfølgende Micro-USB-kabel eller blot udskiftes med et nyt batteri, hvis det er nødvendigt.
En utrolige kraftig lygte til en god pris.
Størrelse: 142,5 x 33mm
Rækkevidde: 170 m
Styrke: 1000 lumen
Batteritid: op til 40 timer
Lystilstande: 100 %, 75 %, 50 %, 25 %, SOS
Genopladelig
Variabelt lysbillede
Beskyttet mod følgerne af forbigående nedsænkning i vand (IPX7)
Stødsikker
1000