Privatliv og Cookie politikk

Privatliv

Personvern Kramp Groep B.V. er ansvarlig for bruken av personopplysninger som innhentes fra besøkende, for eksempel via e-post, telefon eller gjennom bruk av nettstedet. I denne erklæringen om personvern og informasjonskapsler forklarer vi hvordan vi håndterer disse opplysningene.

Hvilke personopplysninger innhenter vi og hva bruker vi dem til?

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

 • Levering av bestillingen din I forbindelse med bestillingene dine trenger vi (firma)navnet, e-postadressen(e), betalingsinformasjon og noen ganger også telefonnummeret ditt. Disse opplysningene trengs for å gjennomføre bestillingen din, for å holde deg orientert og for en smidig gjennomføring av bestillingen din.
 • Min kundekonto: For å opprette en kundekonto på nettstedet vårt må du oppgi en del opplysninger, deriblant (firma)navnet, adresse(r), telefonnummer, e-postadresse, leverings- og betalingsinformasjon og interesser. Disse opplysningene lagres i våre systemer. Dessuten lagrer vi opplysninger om tidligere bestillinger, slik at du lett kan finne tilbake til dem via kundekontoen din. Vi bruker disse opplysningene for å gjennomføre og forbedre bestillingsprosessen.
 • Vår kundeservice: For at vi raskt skal kunne hjelpe deg ved spørsmål, bruker vi personopplysningene som du har oppgitt, samtidig som vi gjør notater av samtalen. Disse samtalenotatene lagrer vi for å hjelpe oss med å besvare spørsmålet ditt, utarbeidelse av analyser og forbedring av tjenestene våre.
 • Reparasjon/garanti/returer Vi yter en del tjenester i forbindelse med reparasjon, garanti og retursending av produktene våre. For å avgjøre om produktet ditt kan repareres eller omfattes av garantien, bruker vi bestillingsopplysningene dine og personopplysningene som du har oppgitt.
 • Nyhetsbrev Dersom du på forhånd har gitt oss tillatelse til det, holder vi deg orientert om våre tilbud, kampanjer og produkter via nyhetsbrevene våre. Vi setter sammen nyhetsbrevene ut fra personopplysningene dine, slik som tidligere bestillinger og surfeatferden din. Dermed blir nyhetsbrevet mer interessant for deg. Dersom du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra oss, kan du melde deg av her. It’s that easy!
 • Konkurranser Når du deltar i en kampanje eller konkurranse, spør vi etter en del opplysninger, slik som navn, adresse og e-postadresse. I tillegg ber vi deg om tillatelse til å bruke disse, eventuelt av tredjeparter, i forbindelse med kampanjen/konkurransen og for å utarbeide analyser basert på den innhentede informasjonen. Slik kan vi gjennomføre kampanjen og kåre vinneren/vinnerne. Samtidig måler vi responsen på våre reklamekampanjer.
 • Profilering og persontilpassede annonser. Når du besøker nettstedet vårt, kan vi innhente og analysere opplysninger om deg, og når du gir tillatelse til det, kan vi kombinere dette med kundenummeret og kundeopplysningene dine for å sette opp din kundeprofil. Vi deler inn disse kundeprofilene i visse kategorier for å analysere interessene dine, slik at vi kan tilpasse vårt tilbud til deg ytterligere, blant annet gjennom å vise persontilpassede annonser.
 • Forbedring av nettstedet, servicen og butikken vår Vi jobber kontinuerlig for å forbedre tjenestetilbudet vårt. I den forbindelse kan vi, eller en tredjepart som er innleid av oss, uforpliktende ta kontakt med deg for å høre om du vil delta i en kunde- eller markedsundersøkelse.
 • Kredittverdighetssjekk Når du blir kunde hos oss og kjøper mot faktura, kan vi, eller en tredjepart innleid av oss, sjekke kredittverdigheten din. I tillegg kan vi lagre og bruke personopplysningene når det er nødvendig for å hindre misbruk eller ulovlig aktiviteter på nettstedet vårt. Vi plikter å legge frem disse opplysningene for eksempel etter pålegg fra myndighetene eller rettsvesenet, eller når det er nødvendig i forbindelse med en rettslig (strafferettslig) prosedyre.

Hvordan håndterer vi fortroligheten av personopplysninger og utstedelse av disse til tredjeparter?

Vi setter pris på at du stoler på oss, og vi skal håndtere opplysningene dine ytterst forsiktig. Vi tar også alle nødvendige forholdsregler for å hindre misbruk av personopplysningene dine eller uautorisert tilgang til dem. Vi sørger for at kun de som trenger det får tilgang til opplysningene dine, at tilgangen er skjermet og at sikkerhetstiltakene våre kontrolleres jevnlig. I tillegg oppbevarer vi selvsagt opplysningene dine ikke lenger enn det som er nødvendig for å nå målene som er nevnt i denne erklæringen om personvern og informasjonskapsler.

Utover det kommer vi ikke til å selge personopplysningene dine til tredjeparter. Vi stiller personopplysningene utelukkende til disposisjon for tredjeparter når du har gitt tillatelse til det, eller når dette er nødvendig i forbindelse med:

 • Gjennomføringen av bestillingen din
 • Svar på spørsmålene dine
 • Garanti og reparasjon av produktene våre
 • Forbedring av nettstedet og/eller tjenestetilbudet vårt
 • Tilbud om kampanjer og konkurranser, og analysene av disse
 • Kunde- eller markedsundersøkelser
 • Krav om etterlevelse av vilkårene våre
 • Innkreving av fakturaer

I tillegg kommer vi til å dele personopplysningene dine med tredjeparter når vi kan eller må gjøre dette med hjemmel i loven. Vi forbeholder oss retten til å dele opplysningene dine med datterselskapene våre.

Våre ansatte og tredjeparter som er innleid av oss er pliktige til å respektere fortroligheten av opplysningene dine, å overholde gjeldende regler om personvern og å sikre opplysningene dine godt. Vi har inngått passende avtaler om dette med disse tredjeparter. Dessuten bruker vi kun tredjeparter utenfor Den europeiske union når disse tredjeparter tilbyr et sikkerhetsnivå som tilsvarer det som kreves i Den europeiske union.

NB!: Vår erklæring om personvern gjelder ikke tredjeparters nettsteder som er koblet opp mot vårt nettsted via lenker. Vi kan derfor ikke garantere hvorvidt disse tredjeparter håndterer personopplysningene dine på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen for disse nettstedene før du bruker dem.

 

Kan denne erklæringen om personvern og informasjonskapsler bli endret?

Det er ikke utenkelig at vi endrer eller utvider vår personvern- og informasjonskapslerpolitikk i nær fremtid. Vi forbeholder oss derfor retten til å endre denne erklæringen om personvern og informasjonskapsler. Endringer vil bli offentliggjort på dette nettstedet. Du kan lese denne erklæringen på nettstedet vårt for mer informasjon. Vi anbefaler deg å lese denne erklæringen med jevne mellomrom, slik at du holder deg orientert om endringer.

 

Hva gjør du ved klager om måten Kramp Groep B.V. bruker opplysninger på?

Selvsagt hjelper vi deg også gjerne når du har innsigelser mot bruken av personopplysningene dine. I henhold til personvernlovgivningen har du rett til å klage på bruken av personopplysningene dine. Klagen rettes til tilsynsmyndigheten i landet ditt.

 

Hvordan kan du ta kontakt med oss for å få innsyn i, endre, flytte eller slette personopplysningene dine?

Du har rett til å få innsyn i opplysningene som vi har samlet om deg, og til å endre, flytte eller få slettet dem. I så fall kan du ta direkte kontakt med oss via e-post på adressen sales.nl@kramp.com

Hvordan kan du eventuelt komme i kontakt med Kramp Groep B.V.? Dersom du, etter å ha lest vår erklæring om personvern og informasjonskapsler, skulle ha spørsmål eller merknader, kan du ta kontakt med oss ved hjelp av følgende kontaktopplysninger.

Kramp Groep B.V. Adresse:

Breukelaarweg 33, 7051DW, Varsseveld

Tlf + 31-(0)315-254 299

E-post: sales.nl@kramp.com

MVA-nr.: NL 0054.35.511.B.03

Handelsregisteret: 09076324


Cookies

Hvordan brukes informasjonskapsler på dette nettstedet? På vårt nettsted benytter vi oss av informasjonskapsler eller tilsvarende teknologier der en liten tekstfil sendes til datamaskinen, nettbrettet og/eller mobiltelefonen og lagres der når du besøker nettstedet vårt. For enkelhetens skyld betegnes alle disse teknologiene som informasjonskapsler i denne erklæringen.

Ved bruk av nettstedet www.nordic.kramp.com blir følgende informasjonskapsler lagt igjen:

1. Teknologiske eller funksjonelle informasjonskapsler

Dette er informasjonskapsler som er nødvendige for å få nettstedet til å fungere. Disse informasjonskapslene sørger for eksempel for at preferansene dine om land- og språkinnstillinger lagres, og at din digitale handlekurv oppdateres når du bestiller på nett. I henhold til lovgivningen om informasjonskapsler trenger vi ikke å innhente tillatelse for slike informasjonskapsler.

2. Analytiske informasjonskapsler

For å finne ut hvilke deler av www.nordic.kramp.com som er mest interessante for våre besøkende, måler vi kontinuerlig hvor mange som besøker nettstedet vårt og hvilke sider som blir lest mest. Informasjonen vi lagrer om dette knyttes ikke til personer, og brukes utelukkende i statistisk øyemed. Gjennom denne informasjonen får vi for eksempel innsikt i antallet besøkende og hvor lenge besøkene varte. Denne informasjonen hjelper oss med å optimalisere nettstedet vårt og å gjøre det mer kundevennlig. Vi ber om tillatelse fra deg før vi legger igjen slike informasjonskapsler.

3. Øvrige informasjonskapsler

For å gjøre det mulig for deg å dele nettsider via sosiale medier, for å sette sammen kundeprofiler og for å persontilpasse nyhetsbrev, tilbud og annonser via ulike kanaler, benytter vi oss av informasjonskapsler fra tredjeparter. Vi ber om tillatelse fra deg før vi legger igjen slike informasjonskapsler.

4. Hvilke informasjonskapsler krever din godkjenning?

Nedenfor finner du en oversikt over informasjonskapsler som vi benytter i tillegg til tekniske og funksjonelle informasjonskapsler. Noen av informasjonskapslene brukes av oss selv, mens vi benytter oss av tredjeparter når det gjelder andre informasjonskapsler. Disse partene opptrer på vegne av oss, og vi bestemmer hva som skjer med informasjonskapslene. Det finnes også informasjonskapsler som utelukkende brukes og legges igjen av tredjeparter. Vi har ikke kontroll over tredjeparter og hvordan de håndterer opplysningene dine. For mer informasjon om hvordan disse tredjeparter håndterer informasjonskapsler, viser vi til de aktuelle personvernerklæringene.

NB!: Tredjeparters personvernerklæringer kan endres fra tid til annen.

Navn på cookieFormålet med cookienLink til personvernerklæring
Google AnalyticsInnhenter og analyserer informasjon om surfe-adferdGoogle
Visual Website OptimizerA/B-testingVisual Website Optimizer
UsabillaBe kunder om tilbakemelding med tanke på forbedringUsabilla
SnapEngageMuliggjør chattefunksjonenSnapEngage
ClangVisning av relevant informasjon i e-postClang
DoubleClick    Visning av relevante annonserGoogle
Facebook Exchange (FBX) Visning av relevante annonserFacebook
Facebook Custom AudienceMålretting av annonserFacebook
Facebook-pixelVisning av relevante annonserFacebook
Google AdsMåle bruken av nettstedetGoogle
Google AdsenseVisning av relevante annonserGoogle
Google AdservicesVisning av relevante annonserGoogle
Google AdWords ConversionVisning av relevante annonserGoogle
Google Dynamic RemarketingVisning av relevante annonserGoogle
Google Tag Manager Deling av informasjon om surfe-adferd med tredjeparterGoogle

 

 Hvordan kan informasjonskapsler slås av og på og slettes?

Du kan stille inn nettleseren din slik at du ikke mottar informasjonskapsler når du besøker nettstedet vårt. I tillegg kan du velge å fjerne informasjonskapsler manuelt før holdbarhetsdatoen for vedkommende informasjonskapsler har gått ut. Kontroller i så fall innstillingene og veiledningen for nettleseren din. Dersom nettleseren din avviser informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan benytte alle mulighetene på nettstedet vårt, eller at du ikke har tilgang til visse deler av nettstedet vårt.