Forretningsløsninger

Spar tid med våre effektive og enkle løsninger.

Praktiske løsninger til din forretning

Våre løsninger er designet for å gjøre ditt liv lettere og spare deg for tid og penger. Våre Business Solution-spesialister arbeider sammen med deg og spiller en aktiv rolle i å finne den riktige løsningen for dine behov. Uansett om du trenger hjelp til løsninger for enkel bestilling eller lagerstyring – vi er her for at hjelpe deg. Se våre løsninger her.           

Online butikkløsning

For mange mennesker er Internettet det første stedet, de søker på, når de trenger et produkt. Det blir derfor viktigere og viktigere for virksomheter å ha sin egen nettbutikk. Vi hjelper deg, ved å gi deg en personlig nettbutikk med direkte adgang til det største utvalget av tekniske deler i Europa, så dine kunder kan bestille online direkte fra deg.

Offline butikkløsning

Du vet best, hvordan du skal betjene dine kunder, og en god butikk kan hjelpe deg med å imøtekomme dine kunders behov. Med mange års erfaring bak oss, kan vi gi deg råd og hjelpe med innredningen av din butikk, så du sikrer, at dine kunder alltid raskt kan finne, det de har bruk for. Du kan lese om vårt Powered by Kramp konsept her.

history_logistics.jpg

Er du interessert i Kramps forretningsløsninger?

Vårt mål er å sikre, at du kan holde ditt arbeid i gang. Ta en kikk på våre forretningsløsninger, eller kontakt en av våre spesialister.