• Nyheter
  • Årsrapport for 2021: Veien videre

Årsrapport for 2021: Veien videre

Årsrapport for 2021: Veien videre

Årsrapport for 2021: Veien videre 

Vi er stolte av å presentere den årsrapporten for Kramp Group for 2021. Veien videre var et sentralt tema som markerte året 2021 for organisasjonen vår. Ikke bare gjenspeiles det i vårt formål om å gi deg mulighet til å gå veien videre, men vi kunne også feire vårt 70års-jubileum, vi åpnet nye varehus og kontorer på forskjellige steder i Europa, og vi nådde milepælen på en omsetning på €1 milliard.  

Vi stod også overfor et par utfordringer. COVID-19 hadde store konsekvenser for måten vi jobber på, og det var en utfordring å opprettholde lagernivået på grunn av problemene med forsyningskjeden som pandemien utgjorde. Men vi fortsatte å holde løftet vi hadde gitt kundene våre, og takket være vårt flotte team av engasjerte ansatte klarte vi alle å gå veien videre.    

I år legger vi ut årsrapporten vår på nettet, da bærekraft og digitalisering er to viktige temaer for Kramp. 2021 markerte året da vi omfavnet FNs mål for bærekraftig utvikling. Vi etablerte et rammeverk for å koordinere vår innsats for å bevege oss fremover på en bærekraftig måte og bidra til å forme en bedre verden.  

Vi vil gjerne takke alle våre ansatte, kunder, leverandører og andre partnere for deres engasjement og bidrag til vårt vellykkede år 2021. La oss styrke samarbeidet vårt enda mer i 2022 og gjøre det til nok et vellykket år sammen.  

Let’s keep moving forward! 


 

Årsrapport for 2021: Veien videre