Asiantuntijamme

Tutustu asiantuntijoihimme

Omistautuneiden ja ammattitaitoisten työntekijöidemme ansiosta voimme taata asiakkaillemme laadukasta palvelua ja nopeat toimitukset. Kollegamme vastaavat aina mielellään tuotteitamme tai palvelujamme koskeviin kysymyksiin.

Tuoteasiantuntijat

Tuoteasiantuntijat

Kramp valitsee tuotteensa erittäin huolellisesti. Siksi jokaisella tuotevalikoimamme tuotteella on oma tuoteasiantuntija. He ovat kokeneita ammattilaisia, joilla on paljon käytännön kokemusta ja jotka tuntevat myös yrityksesi tarpeet. He auttavat sinua mielellään ja etsivät yhteistyössä kanssasi sopivan ratkaisun mihin tahansa tekniseen haasteeseen.

Asiakasvastaavat

Tarvitsetko apua tilauksen tekemisessä? Onko sinulla muita kysymyksiä? Asiakasvastaavamme ovat käytettävissä kaikkina arkipäivinä. He vastaavat asiakkaiden puheluihin, sähköpostiviesteihin, chat-keskusteluihin ja palautelomakkeisiin. Autamme mielellämme asiakkaitamme.  

Asiakasvastaavat
Retail ja Business solutions -asiantuntijat

Retail ja Business solutions -asiantuntijat

Retail ja Business solutions -asiantuntijamme auttavat kehittämään toimintoja, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Asiantuntijamme auttavat löytämään täydellisen ratkaisun, olipa kyseessä sitten EDI-yhteyden luominen, tilausten skannaaminen tai maatalousmyymälän perustaminen.

Haluaisitko liittyä tiimiimme?

Haluatko olla osa Kramp-tiimiä? Se on mahdollista! Jos olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi, haluaisimme kuulla sinusta lisää. Katso lisätietoja avoimista työpaikoista Career at Kramp -verkkosivustolta.

Haluaisitko liittyä tiimiimme?