Haluatko säästää aikaa?

Ratkaisu on KrampConnect (EDI)

Luotettava ratkaisu

Digitalisaatio on yhä tärkeämpää ja tehokas tilaustenhallintaprosessi on epäilemättä yksi menestyvän yrityksen tärkeimmistä elementeistä. KrampConnectin (EDI) avulla autamme sinua rakentamaan infrastruktuurin vakaalle tilausten käsittelylle, joka mahdollistaa yrityksesi kasvun.

KrampConnect (EDI) mahdollistaa tiedonvaihdon eri järjestelmien välillä. Tämä yhteys mahdollistaa tilaustenhallinnan integroinnin yrityksesi DMS:n (Dealer Management System) ja Krampin välille ilman ongelmia. Tietoja ei enää tarvitse syöttää useita kertoja eri järjestelmiin EDI-yhteyden ansiosta.

Why KrampConnect (EDI)?

USP-BIG_Global_time efficient.jpg

Työskentele tehokkaammin

Säästät aikaa ja rahaa

usp-reduce-errors.png

Vähennä virheitä

Ei tuplatyötä, vähemmän virheitä

usp-one-point-of-reference.jpg

Tehosta käsittelyä

Nopeampi käsittely tarkoittaa tehokkuutta kassavirtaan

usp-future-proof.jpg

Valmiina tulevaisuuteen

Yhteyden avulla valmistaudut tulevaisuuteen

Kuinka KrampConnect toimii?

Ostotilausten hallinta ja tekeminen on yleensä aikaa vievä tehtävä, joka kulkee käsi kädessä väistämättömän virheriskin kanssa. Mutta niin ei tarvitse olla: kun ostotilaus on valmis järjestelmässäsi, voit lähettää sen Krampille EDI-yhteyden kautta napin painalluksella. 

Jos sinulla on aina oikeat osat varastossa, voit tarjota asiakkaillesi optimaalista palvelua. Voit etsiä ja tilata tuotteita omassa järjestelmässäsi. Kun tilaus on tehty, ostotilaus voidaan tuoda Dealer Management System (DMS) -jäjestelmästäsi yhteysmoduulin avulla. Tämä yhteys muodostaa linkin DMS:n ja Krampin välille. Kaiken kaikkiaan tilausprosessi yksinkertaistuu huomattavasti.

Aloita KrampConnectin käyttö
Yhteys Krampiin muodostuu suhteellisen nopeasti. Yhdessä järjestelmäntoimittajasi kanssa huolehdimme yhteyden muodostamisesta alusta loppuun.