Oikeudellinen huomautus

Tilausprosessi

Tilaaminen alkaa tuotteiden lisäämisellä ostoskoriin napsauttamalla linkkiä, joka on merkitty ostoskärrykuvakkeella. Seuraavaksi voit napsauttaa ostoskärrykuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa olevassa osiossa. Näkyviin tulee tilaustietoja sisältävä näkymä. Kun napsautat “Tilaa” -painiketta, seuraavat vaiheet, joiden avulla voit tehdä tilauksen, näytetään. Tässä vaiheessa voit valita toimitusosoitteen ja tarkistaa tilaamasi tuotteet sekä muut tiedot. Seuraavaksi voit vahvistaa tilauksen.

Voit milloin tahansa ennen tilauksen vahvistamista “Vahvista tilaus” -painiketta painamalla, palata valittuun tilausvaiheeseen käyttämällä selaimen “Takaisin” -painiketta muuttaaksesi tietoja. Kun olet napsauttanut “Vahvista tilaus” -painiketta, tilaus lähetetään ja tilaaja vastaanottaa automaattisesti luodun sähköpostiviestin, jossa vahvistetaan, että tilaus on tehty. Tämä ei vielä tarkoita, että olemme hyväksyneet sopimuksen. Sopimus on syntynyt vasta, kun olemme lähettäneet sopimuksen hyväksymisestä sähköpostin tai kun tilatut tuotteet on lähetetty käyttäjälle.

Tietoja tapahtumista

Yrityksemme käsittelee ja täydentää tietoja toimitetuista tilauksista ja myyntitapahtumista. Jotkut tärkeät tiedot käyttäjän viimeisen 60 päivän aikana lähettämistä tilauksista ja avoimista tilauksista (esim. tuotenumerot, kappalemäärät, hinta, tilauksen päivämäärä ja tilauksen tila) löytyvät”Oma tili” -sivulta ” Asiakastiedot ”-osassa.

Tekijänoikeudet ja tavaramerkkioikeudet

Tämän verkkosivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslailla. Et saa ladata, kopioida, muokata, julkaista, levittää, lähettää tai muuten käyttää grafiikkaa, tekstiä, logoa, valokuvia, kuvia jne. ilman oikeuksien omistajan kirjallista suostumusta. Mainitut tuote- ja yritysnimet voivat olla rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tuotemerkkejä. Tällaisten nimien luvaton käyttö voi olla perusta  vahingonkorvausvaatimuksille tai  kieltotuomioon.

Osanumerot ja koodit

Jos on ilmoitettu, ovat joidenkin tällä verkkosivustolla esitettyjen osien osalta valmistajien nimet, alkuperäisten osien kuvaukset ja tunnistekoodit  vain viitteellisiä ja tuotteita kuvailevia. Tämä ei missään tapauksessa tarkoita, että nämä osat ovat tietyn valmistajan alkuperäisiä osia.

Tämä voi koskea erityisesti seuraavien, tällä sivustolla mainittujen valmistajien osia: AGCO Corporation (Fendt, Massey Ferguson, Valtra, GSI ja kaikki AGCO-ryhmään kuuluvat tuotemerkit), Claas KgaA mbH (Claas, Renault), CNH Global NV (New Holland, Fiat, Ford, Case IH, Steyr), SDF SpA ( Hürlimann, Sama, Deutz-Fahr, Lamborghini), Agrostroj, Frost, Horsch, JCB, John Deere, Kemper, Knecht, Krone, Kuhn, Landini, Lindner, Record, Strautmann, Väderstad.