Turvallisuus ensin. Aina.

Löydä parhaat turvavarusteet lähimmältä Kramp jälleenmyyjältäsi

Miksi Kramp?

Lukuisat yritykset ympäri Eurooppaa pitävät Krampia luotettavana ja vakaana toimittajana. Yhdessä jälleenmyyjiemme kanssa teemme kaikkemme, jotta viljelijät voisivat keskittyä työhönsä.

Vahva maatalousalan tuntemus
Nopeat toimitukset
Laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat

Laaja valikoima maatalousalan varaosia ja tarvikkeita

Savenmaa

Meillä on 738 tavarantoimittajaa, joista Kramp on paras. Heillä on sitoutunut, vahvan ammattitaidon omaava henkilöstö. Nykyaikainen tilausjärjestelmä mahdollistaa tilaukset myös iltaisin ja viikonloppuisin. Krampin tuotteiden laadulla ja lyhyillä toimitusajoilla on suuri merkitys maatalous- ja urakointialojen asiakkaillemme.
- Arto, Savenmaa

Lakkapää Oy

Pohjois-Suomessa välimatkat meidän ja asiakkaiden välillä ovat hyvinkin helposti useita kymmeniä kilometrejä, joskus jopa satoja. Krampin logistiikka on ainoa joka tähän pystyy kiitettävästi vastaamaan. Krampin valtava, maatalous-, metsä- ja konealan ammattilaisille suunnattu valikoima palvelee juuri meidän asiakkaitamme todella hyvin. Krampin tuoteasiantuntijat pitävät huolen siitä, ettei myyjän tarvitse koskaan jäädä yksin jos vastaan tulee ongelmia tai erikoisempia kysymyksiä, aina löytyy apu nopeasti.
- Janne Manninen, Lakkapää Oy