Krampin missio ja visio

Haluatko kuulla lisää siitä, keitä olemme ja millaisena näemme tulevaisuutemme?

Missio

Missio

Kramp. It’s that easy.

Kaikkien pitäisi tehdä sitä, missä he ovat hyviä. Näin Kramp varmistaa, että sen asiakkaiden ei tarvitse huolehtia varaosien saatavuudesta.

Lisäksi erilaiset palvelukonseptimme ja liiketoimintaratkaisumme varmistavat, että voit keskittyä työhösi. Liiketoimintakumppaninasi haluamme vaikuttaa suoraan yrityksesi tehokkuuteen ja kannattavuuteen, sillä jos menestyt, menestymme mekin. Niin yksinkertaista se on.

Haaste
Pyrimme jatkuvasti tekemään palveluistamme mahdollisimman tehokkaita ja helppoja. Keskittymällä innovaatioihin ja optimointiin voimme edelleen toimia lisäarvoa tuovana linkkinä logistiikkaketjussa. Asetamme tämän tavoitteen itsellemme joka päivä.

Visio

Visio

Menestytään yhdessä – nyt ja tulevaisuudessa

Haluamme olla asiakkaidemme ensisijainen valinta strategiseksi kumppaniksi. Tästä syystä pyrimme jatkuvasti kehittämään myyntiämme, voittomarginaaleja, henkilökuntaa ja palveluja menettämättä näiden tekijöiden välistä tasapainoa.

Haluamme ennen kaikkea, että työntekijämme ovat ylpeitä yrityksestämme. Tarjoamme heille inspiroivan, haastavan ja monia mahdollisuuksia sisältävän työympäristön, jolloin he voivat olla tyytyväisiä työhönsä. Vain tällä tavalla voimme erottua joukosta, niin nyt kuin tulevaisuudessakin.

Pitkällä aikavälillä
Jatkuvuus on meille lyhyen aikavälin menestystä tärkeämpää. Tämän vuoksi keskitymme ajattelussamme ja toiminnassamme pitkän aikavälin kehitykseen. Olemme uskollinen ja sitoutunut yhteistyökumppani, joka panostaa pitkäaikaisiin suhteisiin asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Lisäksi ymmärrämme vastuumme elinympäristöämme kohtaan. Toimimalla kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti teemme tietoisesti enemmän ihmisten, ympäristön ja yhteiskunnan eteen.

Tutustu myös: