Vahva alan tuntemus

Työskentelitpä sitten maatalouden, metsätalouden, rakentamisen tai urakoinnin parissa, varmistamme, että työsi ei koskaan pysähdy. Tunnemme markkina-alueesi ja tiedämme, miten voit tehdä liiketoiminnastasi mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Kramp tarjoaa Euroopan kattavimman teknisten varaosien valikoiman, tehokkaan logistiikkaverkoston ja ammattimaisen asiakaspalvelun. Autamme sinua mielellämme.

Maatalous

Maatalous

Maatalousalan yritykset ovat yhä suurempia ja ammattimaisempia, ja tästä syystä asiakkaat ovat entistä vaativampia tuotevalikoiman, toimituskyvyn ja palvelun suhteen. Tuottavuuden maksimointi on tärkeää, joten roolisi palveluntarjoajana on erityisen tärkeä. Monet maatalouskoneyritykset pitävät varaosien toimituspalveluamme korvaamattomana osana omaa palveluntarjontaansa. Palvelun tärkeimmät ominaisuudet ovat laaja tuotevalikoima, nopea toimitus ja varaosien saatavuus.

Metsä- ja viherala

Metsä- ja viherala

Yritysasiakkaat, kuten puutarhurit ja metsänhoitajat, käyttävät säännöllisesti palveluitasi ja erikoisosaamistasi, mutta saat yhä enemmän yhteydenottoja myös yksityisiltä asiakkailta. Varaosamme ja muut innovatiiviset palvelumme auttavat sinua tarjoamaan parasta mahdollista tukea molemmille kohderyhmille.

Urakointi

Urakointi

Rakentamisen sekä tie- ja vesirakentamisen alalla koneiden laskutettavat käyttötunnit ovat ratkaisevan tärkeitä – käyttökatkokset tietävät rahanmenoa. Teet tietenkin kaiken mahdollisen seisonta-aikojen vähentämiseksi, mutta jos tarvitset varaosat pian, Kramp toimittaa tuotteet nopeasti.

OEM - Alkuperäisvalmistajat

OEM - Alkuperäisvalmistajat

Tarvitsetko sarjatuotantoa tai räätälöityjä tuotteita? Kramp on toiminut konevalmistajien avainkumppanina Euroopassa jo useiden vuosien ajan. Osien lisäksi tarjoamme asiantuntemusta ja huipputekniikkaa koneiden kehittämiseen ja rakentamiseen.

Katso myös: